Hoće li Vlada Jovanović na njega moći da računa? Evo kakvo je stanje povrede Nemanje Nedovića!

Autor:

Sport

21.09.2022

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do starta nove košarkaške sezone ostalo je još desetak dana.

Hoće li Vlada Jovanović na njega moći da računa? Evo kakvo je stanje povrede Nemanje Nedovića!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Zvanični srpski i regionalni košarkaški šampion, ekipa Crvene zvezde ulazi u završnu fazu priprema pred start nove sezone. Puleni trenera Vladimira Jovanovića u četvrtak 22. septembra odlaze na Kipar gde će odigrati dva poslednje pripremna susreta, a protivnici će im biti ekipe Peristerija i Olimpijakosa.

Trener crveno-belih na "Rajsko ostrvo" vodi sve raspoložive snage, a pristalice ovog kluba sa nestrpljenjem iščekuju informacije koje se odnose na stanje povrede Nemanje Nedovića koji je doživeo peh u dresu sa nacionalnim grbom početkom nedavno okončanog Eurobasketa.

Kako se saznaje iz izvora bliskih klubu Nemanja Nedović je spreman za najveće napore. Terapije u španskoj prestonici dale su rezultat, a pregledi u Beogradu su to potvrdili, tako da će verovatno i najveće pojačanje crveno-belih tokom prelaznog roka zauzeti svoje mesto i krenuti put Kipra.

Foto: KK Crvena zvezda

Detalj sa jedne od pripremnih utakmica KK Crvena zvezda

 

Kada je reč o predstojećim obavezama Crvene zvezde, start u AdmiralBet ABA ligi zakazan je za 1. okotobar kada će crveno-beli u beogradskom hramu košarke dočekati MZT Skoplje, a pet dana kasnje sledi i start u Evroligi, a ekipa trenera Vladimira Jovanovića gostuje u Istanbulu zvaničnom evropskom šampionu Anadolu Efesu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading