SVUDA ZATVORENA VRATA! Pukla i poslednja opcija za Dejana Stankovića (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Crvene zvezde spominjao se kao novi šef stručnog štaba Intera, Sampdorije i Olimpijakosa, ali....

SVUDA ZATVORENA VRATA! Pukla i poslednja opcija za Dejana Stankovića (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković (44) 26. avgusta 2022. godine napustio je Crvenu zvezdu posle dve i po godine na poziciji šefa stručnog štaba.

Od odlaska sa Marakane, popularni Deki dovodio se u vezu sa brojnim klubovima, a kao tri najozbiljnija tima istakli su se Inter, Sampdorija i Olimpijakos.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Ipak, deluje da osvajač tri titule i dva kupa sa Crvenom zvezdom neće ni na jedno od pomenutih mesta zbog razvoja događaja.

Inter još uvek nije uručio otkaz Simoneu Inzagiju i vodiće ekipu i posle reprezentative pauze, dok čelnici Đenovljana i dalje imaju poverenja u Marka Đampaola.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Simone Inzagi

Posle vrata koja su zatvorena za Zemunca su ona u Pireju pošto je grčki šampion objavio da je novi-stari trener Mičel (59).

Španski stručnjak radio je na stadionu "Jorgos Karaiskakis" od februara 2013. do novembra 2015. godine i u tom periodu osvojio je duplu krunu u sezoni 2012/13 i tiulu nacionalnog prvaka sezonu kasnije.

 

 

Strateg rođen u Madridu ostvario je učinak od 64 pobede, 12 remija i 15 poraza na 91 utakmici.

Olimpijakos je ispao u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Makabija iz Haife, a u ligi su peti na tabeli sa osam bodova.

 

 

Šampion Grčke igra i u grupnoj fazi Lige Evrope protiv Nanta, Karabaga i Frajburga i trenutno je bez osvojenog boda posle dva kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading