SKANDAL U ČELSIJU: Direktor optužen za SEK*UALNO UZNEMIRAVANJE! (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno je da je Damijan Vilobi slao neprimerene poruke i video snimke sa eksplicitnim sek*ualnim sadržajem Katalini Kim, fudbalskom agentu, ali dok nije bio u redovima "plavaca".

SKANDAL U ČELSIJU: Direktor optužen za SEK*UALNO UZNEMIRAVANJE! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Stamford Bridž

Skandal na Stamford bridžu! Dvostruki šampion Evrope Čelsi raskinuo je saradnju sa Damijanom Vilobijem, komercijalnim direktorom posle optužbi za seksualno uznemiravanje.

Otpušten je manje od mesec dana pošto je zaposlen, a otkriveno je da je slao neprimerene poruke i video snimke sa eksplicitnim seksualnim sadržajem Katalini Kim, fudbalskom agentu.

 

 

Sve se to događalo pre nego što je radio u "plavcima", a klub iz Londona objavio je da odluka odmah stupa na snagu.

Dokazi o neprimerenim porukama koje je Vilobi slao pre dolaska u Čelsi, nedavno su dostavljeni klubu i istraženi od strane sa naše strane. Iako su poruke poslate pre njegovog zaposlenja u klubu, takvo ponašanje je u apsolutnoj suprotnosti sa radnim okruženjem i korporativnom kulturom koju je uspostavilo novo rukovostvo kluba - rečeno je iz kluba.

Britanski "Telegraf" je javio da je Vilobi slao neprimerene poruke Katalini Kim koja se posle uznemiravanja žalila predsedniku Plavaca Tomu Gliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading