ZAKUVALO SE U EVROLIGI: Mogu li i Zvezda i Partizan u Top 8?

Autor:

Sport

29.08.2022

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harizmatični stručnjak najavio novu sezonu - biće drame.

ZAKUVALO SE U EVROLIGI: Mogu li i Zvezda i Partizan u Top 8?

Foto: Starsport

Duel Dejana Davidovca i Kevina Pantera

Delije i Grobari sa nestrpljenjem čekaju početak nove evroligaške sezone, a trener Milana Etore Mesina smatra da bi oba Večita rivala mogla da se domognu Top 8.

Naime, iskusni stručnjak je mišljenja da će elitno takmičenje biti kvalitetnije, ali i ujednačenije nego ikada.

- Evroliga u novoj sezoni će biti na veoma visokom nivou. Čak i nemam lični osećaj kako će tabela izgledati, ko će ostati bez mesta u plej-ofu. Pričao sam s mojim pomoćnicima i niko od nas nema istu ideju. Tu mislim na Panatinaikos, koji se žestoko pojačao, mislim na Crvenu zvezdu i na igrače koje je dovela, mislim na Partizan sa Obradovićem i igračima kao što su Panter, Avramović, Ledej i na njihovih 20.000 navijača - kazao je Mesina, koji je žestoko nahvalio Žocov Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Mesina očekuje neizvesnu Evroligu

Osvojio je toga više nego iko drugi. Svi mi ga smatramo najboljim i sigurno da je njegov povratak pozitivna stvar za evropsku košarku - poručio je strateg velikana iz grada mode.

Podsetimo, početak Evrolige zakazan je za 6. oktobar, a srpski predstavnici će meč 1. kola odigrati dan kasnije. Zvezda ide na noge prvaku Evrope Efesu, dok Partizan igra sa Albom u Berlinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading