ZVEZDAŠI SU KAO NA IGLAMA ČEKALI OVU INFORMACIJU: Poznato koliko će pauzirati Nikola Ivanović zbog povrede Ahilove tetive!

Autor:

Sport

07.08.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski košarkaš prošao bolje nego što se očekivalo.

ZVEZDAŠI SU KAO NA IGLAMA ČEKALI OVU INFORMACIJU: Poznato koliko će pauzirati Nikola Ivanović zbog povrede Ahilove tetive!

Foto: Starsport

Nikola Ivanović

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore Nikola Ivanović pauziraće najviše mesec dana zbog povrede Ahilove tetive, objavio je njegov agent Miško Ražnatović na Tviteru.

S obzirom na to da je Ivanović već nekoliko dana van trenažnog procesa, to praktično znači da bi mogao da bude spreman za Eurobasket, koji počinje 1. septembra.

Sa druge strane, sigurno će propustiti utakmice kvalifikacija za Mundobasket protiv Bosne i Hercegovine, odnosno Litvanije.

Crna Gora će na Evropskom prvenstvu igrati u A grupi, u Tbilisiju, sa domaćinom Gruzijom, Španijom, Turskom, Belgijom i Bugarskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading