STIGAO LEVI BEK: Azarov predstavljen na Marakani! Svestan je da je Zvezda veliki klub!

Autor:

Sport

07.08.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gruzin pojačao crveno-bele.

STIGAO LEVI BEK: Azarov predstavljen na Marakani! Svestan je da je Zvezda veliki klub!

Foto: Starsport

Irakli Azarov na predstavljanju u Crvenoj zvezdi

Reprezentativac Gruzije Irakli Azarov (20) novi je fudbaler Crvene zvezde!

Šampion Srbije je u medija centru stadiona "Rajko Mitić" predstavila pojačanje na poziciji levog beka.

Novi konkurent Milanu Rodiću za mesto u timu je na "Marakanu" stigao za 300.000 evra iz Dinamo Batumija, iako se njegova vrednost procenjuje na 1,2 miliona evropskih novčanica.

Veoma sam srećan što sam postao deo Crvene zvezde. Ovo je velike klub i drago mi je što sam tu. Daću sve od sebe da pomognem ekipi da osvoji titulu, kao i u evropskim izazovima - rekao je mladi defanzivac.

Azarov je zadužio crveno-beli dres sa brojem 16.

Republika

Foto: Starsport

Irakli Azarov

Otkrio je potom da je pre dolaska u klub pričao sa Markom Marinom.

Naravno, pričao sam sa Marinom i rekao mi je nekoliko stvari o Zvezdi. Znam da je Zvezda veliki klub, veoma uspešan i mislim da ćemo igrati u Ligi šampiona sledeće godine. Zvezda je dobra, Makabi je takođe dobar, ali Zvezda je dosta bolje. Mislim da je za mene lično dobro da budem ovde - poručio je Azarov.

Prethodno ga je najavio sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela.

Želim da vam predstavim naše šesto pojačanje u ovom prelaznom roku. Irakli Azarov dolazi iz Batumija, ima 20 godina i igra na poziciji levog beka. Deficitarna pozicija, dugo smo tražili nekoga ko može da bude rotacija u paru sa Milanom Rodićem i opredilili smo se za jednog mladog igrača koji igra za reprezentaciju Gruzije. Napredovao je dosta u prethodnih godinu dana, nadam se da će nastaviti, različiit je u odnosu na Rodića. Karakteriše ga napadački fudbal, krase ga brzina, dribling, pas igra i centaršut. Naš stručni štab će imati mogućnost za jednu drugačiju opciju na poziciji levog beka - kazao je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading