ZVEZDA sprema još dve BOMBE, opcija i STARA ŽELJA iz Šerifa! (FOTO)

Autor: V.Z.

Sport

07.08.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prioritet je zamena za istrošenog Sanoga, dolazak desnog spoljnjeg uslovljen odlaskom Erakovića, saznaje portal Republika.rs.

ZVEZDA sprema još dve BOMBE, opcija i STARA ŽELJA iz Šerifa! (FOTO)

Foto: Starsport

Sportski sektor u Crvenoj zvezdi odradio je ogroman posao u tekućem prelaznom roku, ali ne planira na tome da se zaustavi. Kako saznaje portal Republika.rs iz izvora bliskog rukovodećim strukturama, na Marakani bi uskoro mogle da eksplodiraju još dve transfer-bombe!

Republika

Foto: Starsport

Nisu završili jačanje tima - Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela

Intenzivno se radi na dovođenju zadnjeg veznog, koji će na toj poziciji zameniti, čini se, istrošenog Seku Sanoga. Glavni prioritet, naime, jeste angažovanje takozvane šestice, koja će dejstvovati ispred zadnje linije tima i olakšati posao štoperima Dragoviću, Milunoviću i Erakoviću.

Republika

Foto: Starsport

Istrošen - Seku Sanogo

TIHA PATNJA

Jedna od opcija u beležnici operativaca crveno-belih i dalje je Edmund Ado (22), defanzivni vezni fudbaler Šerifa iz Tiraspolja, tiha patnja sportskog sektora Crvene zvezde već više od pola godine.

Reprezentativac Gane zapao im je za oko prošle sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada su Moldavci senzacionalno eliminisali srpskog prvaka u trećem kolu, a zatim i u grupnoj fazi elitnog takmičenja beležili vanserijske podvige.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Edmund Ado (desno) u duelu sa Karimom Benzemom

Ukoliko opet ne dođe do dogovora, crveno-beli u rukavu imaju još nekoliko varijanti, pa je gotovo izvesno da će u Ljutice Bogdana u narednim danima stići fudbaler istog ili sličnog profila.

Goruća pozicija svakako jeste desni bek pošto trener Dejan Stanković računa jedino na Marka Gobeljića. Ipak, dolazak fudbalera na tom mestu uslovljen je odlaskom Strahinje Erakovića, koji je na radaru, pre svih, Zenita, ali i drugih finansijski moćnih klubova.

AZAROVI USKORO

Na suprotnoj strani, levom beku, finiširaju se detalji ugovora s Gruzinom Iraklijem Azarovijem (20).

Bivši igrač Dinamo Batumija oprostio se od bivših saigrača juče, dok su, prema našim informacijama, vođeni razgovori sa Zvezdom oko detalja ugovora, pa bi već u nedelju mogao zvanično da bude predstavljen na Marakani kao novo pojačanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irakli Azarov (@azarr.16)

 

Crvena zvezda je prethodno dovela Kingsa Kangvu, Osmana Bukarija, Aleksandra Pešića, Stefana Mitrovića i Nemanju Milunovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading