Nakon SKANDALA oglasila se odmah Mirka Vasiljević i progovorila o Vujadinovom URLANJU na nju: Ništa ovo nije bilo novo!

Autor:

Zabava

21.10.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević progovorila o skandalu na premijeri filma.

Nakon SKANDALA oglasila se odmah Mirka Vasiljević i progovorila o Vujadinovom URLANJU na nju: Ništa ovo nije bilo novo!

Foto: ATA Images

Fudbaler Vujadin Savić napravio je scenu na premijeri filma Sandre Mitrović kada je vikao na svoju suprugu Mirku Vasiljević koja ga je zamolila da sa njom izađe na crveni tepih i zajedno se fotografišu.

- Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to - vikao je Vujadin.

Republika

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Nakon ovoga se oglasila i Mirka koja nije krila da se dogodila neprijatna situacija.

- Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost - rekla je Mirka za Blic i dodala da se ništa novo nije dogodilo:

Republika

Foto: instagram.com/savicvujadin

Mirka Vasiljević o svađi sa Vujadinom

- Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sam i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno - poručuje Mirka.

Podsetimo, premijera prvog filma mlade rediteljke Sandre Mitrović održana je u MTS dvorani, gde se okupio veliki broj poznatih ličnosti koji su došli da podrže Sandru i njen prvenac koji nosi naziv ''Komedija na tri sprata''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading