Radoš Bajić RAZOČARAN, prozvao klasiće da su ga IZDALI, a onda se oglasila Snežana Savić: Ne može tako, zna da od ovoga ŽIVIMO!

Autor:

Zabava

21.10.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na promociji monografije Radoša Bajića nisu se pojavile njegove kolege sa klase.

Radoš Bajić RAZOČARAN, prozvao klasiće da su ga IZDALI, a onda se oglasila Snežana Savić: Ne može tako, zna da od ovoga ŽIVIMO!

Foto: ATA Images

''Od 508 kandidata koji su te 1972. želeli da postanu glumci primljeno je nas 13: Bogdan Diklić, Ljiljana Stjepanović, Snežana Savić, Gordana Kosanović, Lazar Ristovski, Zlata Petković, Srđan Dedić, Gordana Pavlov, Ivan Klemenc, Slavoljub Fišeković, Milorad Jekić, Tanja Popović... i ja.'' Ovako u svojoj monografiji "Moj život - moja priča" Radoš Bajić opisuje glumačke početke i prvi susret s kolegama na Fakultetu dramskih umetnosti.

S njima je delio i dobro i zlo, polagao ispite, provodio studentske dane i postao veliki prijatelj. Međutim, pre nekoliko dana na promociji knjige u Jugoslovenskoj kinoteci usledilo je razočaranje kada se niko od klasića nije pojavio jer su, kako je Bajić naveo, "imali nešto preče".

U trenutku kada je javnosti predstavljao delo u kojem je hrabro ogolio sopstveni život i kada mu je podrška dragih kolega bila najpotrebnija ona je, nažalost, izostala. Bajić je na Instagram profilu objavio fotografiju s promocije uz opis s prizvukom tuge.

- U svakom danu imamo važne i važnije stvari. Klasići s kojima sam 1976. diplomirao glumu nisu došli, ni Dik, ni Lazar, ni Savićeva, ni Klemenc, ni Ljilja Stjep... niko... I mnogi drugi su imali nešto preče, i ja to razumem... Hvala onima koji su došli. Život ide dalje, a knjiga koju držim u ruci ostaje da svedoči o mojim usponima i padovima, o pobedama i porazima - napisao je Bajić.

Ova objava izazvala je lavinu komentara, a poruke podrške nizale su se jedna za drugom: "Svaka čast, dobri čoveče, kapa do poda", "Uvek na kraju dođe ko treba", "Tužno da nisu došli, a mnogi su otišli. Po tome sve vidite ko su ljudi, a ko slama" bili su samo neki od mnogobrojnih reakcija ljudi. Mada najbližih prijatelja na promociji nije bilo, uz Bajića su tog dana bili članovi porodice, kao i mnoge javne ličnosti - glumci Nela Mihailović, Nikola Rakočević, Branislav Lečić, Anja Mandić, voditelji Suzana Mančić i Žika Nikolić, pisac Dušan Kovačević, muzičarka Bilja Krstić i drugi.

Snežana Savić: Nema zle krvi!

Da u odnosu pomenutih glumaca i Bajića nema zle krvi, ističe za naš list Snežana Savić, s kojom je Radoš studirao glumu u klasi profesorke Ognjenke Milićević.

- Tog dana sam snimala seriju "Igra sudbine" i uredno sam mu javila da zbog toga, nažalost, neću moći da prisustvujem promociji. Zbog poslovnih obaveza nisam stigla ni da pogledam monografiju, imam snimanja, predstave, porodicu... Ne može ni on da bude tako isključiv jer zna da mi od ovoga živimo - kaže glumica za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Savić

Ona još navodi da je Bajić njen veliki prijatelj, s kojim je mnogo puta sarađivala tokom karijere.

- Zaista imam vrlo sentimentalan odnos prema njemu i glumcima s kojima sam studirala. Mi smo bili veoma kvalitetna klasa i zato nema potrebe da zaoštrava odnose. Kako da dođem kad radim! Nismo se posle ni čuli jer ne znam gde udaram - ističe Savićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading