Prinova u domu Jovane Pajić! Pevačica podelila lepe vesti: Za sreću je potrebno malo! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić ne krije sreću zbog prinove.

Prinova u domu Jovane Pajić! Pevačica podelila lepe vesti: Za sreću je potrebno malo! (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Pevačica Jovana Pajić nakon razvoda od Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko svakodnevno je pod lupom javnosti, ali se ona na to ne obazire, već uživa u životu, prijateljima i deci, a sada je na svom Instagram profilu podelila lepe vesti.

Naime, ona je otkrila da imaju novog kućnog ljubimca i to mačku, koju je udomila.

Republika

Foto: instagram.com/jovanapajic

Jovana Pajić udomila mačku

- Kad ti srculence zaigra na fotografiju, nema tu puno razmišljanja. Pozoveš i kažeš: "Uzimam!" Malo je potrebno za sreću - srećna su deca, srećna sam ja, a jedno malo stvorenje je dobilo dom i porodicu. Toliko ih je koje možemo udomiti, već postoje, tu su a nemaju gde. "Maznite" jedno sa ulice i oplemenite vas život neizmernom ljubavlju! - napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Pajić i Sale Tropiko

Podsetimo, Jovana i Sale su važili za najskladniji par na našoj javnoj sceni, a onda su prošle godine šokirali javnost kada su obelodanili da su doneli odluku da stave tačku na deset godina dug brak iz kog imaju dve ćerke. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, te tako i nakon razvoda, vreme provode zajedno zbog dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading