TRESE SE TOPČIDER: Crveno-beli zovu ljubimca Grobara!

Autor:

Sport

21.10.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo bi legao u špic Zvezde!

TRESE SE TOPČIDER: Crveno-beli zovu ljubimca Grobara!

Foto: Starsport/Ilustracija

Partizanov golgeter i jedan od najboljih napadača crno-belih u modernoj istoriji kluba Rikardo Gomeš, gostovao je u podkastu kod Igora Miklje gde je govorio o odnosu prema navijačima crno-belih, ali i prema Zvezdinim navijačima.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Rikardo je istakao da ga navijači Zvezde često sreću na ulici, kao i da ga poštuju, na čemu im je posebno zahvalan:

- Kažu da su oni navijači Zvezde, ali mi poručuju da sam dobar igrač, poštuju me. Neki se šale, zovu me da dođem u Crvenu zvezdu, ali to je nemoguće! Ne samo zbog rivaliteta Partizana i Zvezde, već zato što je Partizan učinio mnogo stvari da se osećam srećno. Ima osećaj kao da sam kod kuće igrajući za Partizan - istakao je Rikardo.

 

 

Ovo je drugi mandat Rikarda u Humskoj, nakon 2018. godine kada je po prvi put stigao među crno-bele i odmah te sezone postao najbolji strelac tima. Ulsedio je odlazak u Saudijsku Arabiju, a zatim i povratak u Partizan u leto 2021. godine.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Rikardo je već dve sezone prvi napadač i strelac "parnog valjka", kako kod Aleksandra Stanojevića tako i sadašnjeg stratega crno-belih Gordana Petrića. 

Gomeš je ujedno i rekorder kluba iz Humske po broju golova u Evropi. Pre njega Kleo je upisao 16, a Gomeš je u ovom momentu na brojci od 18 postignutih golova.

Takođe, oborio je i rekord Mateje Kežmana iz sezone 1999/2000 po broju postignutih golova za Partizan u jednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading