KALUĐERICA NE NAMERAVA DA STANE: Rabrovac sledeći testira lidera Prve Beogradske lige! (FOTO)

Autor:

Sport

21.10.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Prve beogradske lige (grupa C) lideru na tabeli gostuj ekipa Rabrovac. Meč u Kaluđerici igra se u nedelju od 11 časova.

KALUĐERICA NE NAMERAVA DA STANE: Rabrovac sledeći testira lidera Prve Beogradske lige! (FOTO)

Foto: Kaludjerica Rabrovac

FK Kaluđerica

Ovom utakmicom kreću četiri veoma bitna meča u kojima Kaluđerica ima priliku da dosta toga reši u prvom delu prvenstva. Ukoliko bude pozitivnog ishoda otići će sa velikom bodovnom prednošću na zimsku pauzu u odnosu na konkurente.

Republika
 

O domaćinu nedeljnog susreta se nema šta posebno reći. Osam mečeva i isto toliko pobeda. Mrežu protivnika tresli su 35 puta, a samo šest puta je savladan njihov golman. Prvo mesto na tabeli sa pet bodova viška u odnosu na prve pratioce koji imaju i meč više. Prošlog vikenda Kaluđerica je imala teži posao od očekivanog.

Uz puno sreće uspeli su da preokrenu rezultat protiv ekipe Kovačevac. Po za sada nepotvrđenim informacijama nekoliko igrača Kaluđerice je dobilo čiste papire.

Kaluđerica - Rabrovac

Nedelja, 23. oktobar od 11 časova

Teren u Kaluđerici

Nedeljni rival lideru ekipa Rabrovac se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli sa svega pet bodova. Nedeljni gost je u jako lošoj formi, vezao je tri poraza. Ono što može da teši navijače Rabrovca jeste broj osvojenih bodova na gostovanjima. Upravo su van svog terena igrači uspeli da osvoje četiri od pet bodova koliko su uzeli od starta sezone. Prošle godine oba susreta ovih timova dobila je Kaluđerica. Na gostovanju rezultatom 6:1, i na domaćem terenu sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading