NEMA STAJANJA DOK STADION NE ZABLISTA: Akcija se nastavlja - Plava unija ima jasan cilj! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.11.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz ovakve navijače propadanje slavnog kluba neće biti dozvoljeno.

NEMA STAJANJA DOK STADION NE ZABLISTA: Akcija se nastavlja - Plava unija ima jasan cilj! (FOTO GALERIJA)

Foto: Vladan Lukić

U klubu sa stare Karaburme i pored teške situacije u kojoj se nalazi svakodnevno duvaju neki pozitivni vetrovi koji najavljuju bolje dane jednog od velikana srpskog fudbala.

 

Omladinski stadion zahvaljujući angažovanju i samoorganizovanosti navijača OFK Beograda iz dana u dan poprima izgled dostojan renomea fudbalskog kolektiva koji na njemu odigrava svoje mečeve.

U petak 4. novembra popularna "Plava unija" i "Klub prijatelja OFK Beograda" orgaizovali su novu akciju čišćenja i sređivanja stadiona. Ovoga puta na red je došla i južna tribina, a kako pristalice plavo-belih boja ističu, akcije će biti nastavljne sve dok se sam stadion ne dovede u pristojno stanje.

 

Istovremeno se fudbaleri OFK Beograda se pripremaju za nastavak prvenstvenih borbi u okviru Srpske lige Beograd. "Romantičarima" u okviru 13. kola predstoji teško gostovanje u Surčinu ekipi Jedinstva, a svi kojima su plavo-bele boje na srcu nadaju se da će serija bez poraza biti nastavljena i nakov predstojećeg gostovanja.

Da podstimo, OFK Beograd je poslednji prvenstveni neuspeh zabeležio još 27. avgusta u okviru 3. kola kada su minimalnim rezultatom 1:0 poraženi od Sinđelića na stadionu u Vojislava Ilića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading