NEZAPAMĆEN SKANDAL: Albanci uspeh proslavili PROVOKACIJOM, stigao ekspresan odgovor VEČITIH!

Autor:

Sport

03.11.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanci nastavljaju sa provokacijama.

NEZAPAMĆEN SKANDAL: Albanci uspeh proslavili PROVOKACIJOM, stigao ekspresan odgovor VEČITIH!

Foto: Twitter/PrntScreen/Jovan_PAR

Zastava Velike Albanije

Veliki skandal potresa sve popularniji "Esport"! Tim iz tzv. Kosova pod imenom "Bad News Eagles" na sraman i skandalozan način proslavio je plasman na "Mejdžor" turnir u Riju.

Nakon velikog uspeha na njihovoj zvaničnoj Tviter stranici izašla je fotografija na kojoj šest orlova nosi zastavu sa simbolima takozvane "velike Albanije" koja se nalazi na zastavi lažne države Kosovo.

Nakon ove skandalozne objave odmah su se oglasili predstavnici Partizana i Crvene zvezde.

- Kakve bi posledice bile da je neka Esport organizacija iz Srbije promovisala koncept Ujedinjenih država Srbije ili Velike Srbije?" Ako ih ne bude, uradićemo isto. Esport mora biti drugačiji i ne sme sadržati političke drame - poručio je predsednik Partizana Jovan Mijailović.

Ekspresan odgovor je usledio i iz redova večitog rivala, Crvene zvezde.

Ono što je problematično kod situacije sa BNE, jeste činjenica da oni svoje uspehe koriste da bi plasirali ideju velike Albanije u industriji gde veliki deo gledalaca predstavljaju deca i omladina sa neformiranim stavovima i manjkom mogućnosti kritičkog razmišljanja - izjavio je Pavle Kovačević, član marketing tima crveno-belih.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Negodovanje su izrazili i brojni drugi srpski klubovi, pa ćemo videti da li će uslediti neka reakcija, ili će provokacija proći nekažnjeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading