Od GOSPODINA SPRDNJE do GLAVNE PRETNJE "ORLOVIMA"!

Autor: Žarko Sokić

Sport

17.11.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trnovit put prešao je za samo nekoliko godina.

Od GOSPODINA SPRDNJE do GLAVNE PRETNJE "ORLOVIMA"!

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u Bahreinu na poslednjoj fazi priprema pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

U petak od 17 časova četa Dragana Stojkovića Piksija odigraće prijateljski meč protiv Bahreina, a 24. novembra od 20.00 na programu je prva utakmica na Mundijalu protiv Brazila.

Pored Srbije i Brazila, u grupi sa "Orlovima" nalaze se i Švajcarska i Kamerun. Brazilci su prvi favoriti grupe, očekuje se da će se Srbija i Švajcarska boriti za drugo mesto u grupi, a nekako su svi ostavili Kamerun u treći plan i proglasili ga autsajderom ove grupe.

Ipak, baš odatle dolazi možda i najveća pretnja "Orlovima"! Očekuje se da Mitrović, Tadić, Vlahović i ekipa savladaju Kamerunce, ali se nešto pita i Erik Maksim Čupo-Moting.

Fudbaler koji već godinama nastupa u evropskim velikanima, ove sezone došao je u prvi plan u dresu Bajerna iz Minhena gde je na 16 utakmica u svim takmičenjima postigao 11, a namestio tri gola. Ne tako davno, Čupo-Moting bio je predmet sprdnje u Srbiji.

Posle utakmice grupne faze Lige šampiona, u kojoj je Pari Sen Žermen savladao Crvenu zvezdu (6:1) 2018. godine, novinar RTS-a uzimao je izjavu od Kamerunca koji je tada nastupao za francuskog giganta. Zbunio se naš kolega, pa je spojio srpski i engleski jezik, te Čupo-Motingu postavio sledeće pitanje:

- Gospodine. Your opinion about this game?

 

 

Snimak je ubrzo postao viralan i "zapalio" je društvene mreže, a Čupo-Moting je u godinama koje su došle kasnije od gospodina sprdnje postao velika opasnost.

Pored Bajerna u kom se sada nalazi i PSŽ-a, reprezentativac Kameruna tokom karijere je igrao i za Hamburg, Nirnberg, Majnc, Šalke i Stouk. U dresu nacionalnog tima odigrao je 68 utakmica na kojima je postigao 18, a namestio četiri gola.

Šta vi mislite, da li će Erik Maksim Čupo-Moting napraviti problem "Orlovima"?

Srbija i Kamerun snage će odmeriti 28. novembra od 11 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading