NEPRAVEDNO I NEVEROVATNO! Nadal protiv Novaka u Australiji: Evo šta je Španac rekao o ukidanju zabrane Srbinu!

Autor:

Sport

16.11.2022

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac je izneo svoje mišljenje.

NEPRAVEDNO I NEVEROVATNO! Nadal protiv Novaka u Australiji: Evo šta je Španac rekao o ukidanju zabrane Srbinu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Novaku Đokoviću ukinuta je zabrana ulaska u Australiju i on će se najverovatnije naći na prvom grend slem turniru naredne sezone.

Đoković je proživeo torturu prošle sezone, ali će posle svega ipak dobiti priliku da se nađe na terenima u Melburnu.

Sve ovo prokomentarisao je i Španac, Rafael Nadal:

- Video sam vesti o Đokoviću da igra u Australiji. To je odlična vest, zar ne? Bilo bi nepravedno prema jednom od najvećih da mu nije dozvoljeno da se takmiči, zar ne? 2023. bi možda bila moj poslednji Australijan open, nadam se da ću moći da stignem do faza na kojoj mogu da igram protiv Đokovića. Bilo bi neverovatno, zar ne? - zapitao se Nadal.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

 

Novak Đoković se trenutno nalazi u Torinu gde učestvuje na Završnom mastersu. U prvom meču savladao je Grka Stefanosa Cicipasa sa 2:0 (6:4, 7:6), a u drugoj rundi igra protiv Andreja Rubljova.

Sa druge strane, Nadal je upisao dva poraza u Torinu, a zatim je rekao:

- Bilo je ovo teških šest meseci u svakom pogledu. Treba to prihvatiti. Kada se sve to sagleda pozitivno je i to što sam uopšte ovde. To je najvažnije. I kad kažem, danas, mislim na poslednjih nekoliko nedelja na terenu i šta mi se desilo, to nije veliko iznenađenje. Ipak, ne znači da nisam tužan zbog rezultata, ali dešava se. Treba prihvatiti da od sutra kreće moja sezona za 2023. To je sve, jedino što mogu je da nastavim sa radom, sa svim što je potrebno da sebi dam šansu za 2023. Da, ima i par pozitivnih stvari. Uspeo sam da igram dva turnira u poslednje tri nedelje. To je pozitivno, to nisam mogao neko vreme. Nisam zaboravio da igram tenis, kako da budem mentalno jak. Potrebno je da se sve te pozitivne strane oporave, da proradi ta snažna psiha i mentalitet, da budem na tom željenom nivou. Ne znam da li ću ga doseći ponovo, ali ono u šta ne sumnjam je da ću umreti ako treba za to - jasan je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading