BRUKA! PREBILI DEVOJKU PA DOBILI SAMO PREKRŠAJNU PRIJAVU! Poznata sudbina trojice Kineza koji su izlomili Beograđanku koja je došla da reklamira robu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.11.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na devojku tretira se kao narušavanje javnog reda i mira.

BRUKA! PREBILI DEVOJKU PA DOBILI SAMO PREKRŠAJNU PRIJAVU! Poznata sudbina trojice Kineza koji su izlomili Beograđanku koja je došla da reklamira robu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Trojica Kineza, koji su juče napali i prebili Beograđanku Anu A. (22), u TC "Jang" u Leštanima, dobili su prekršajne prijave, a pride oduzeti su im i pasoši.

Ana je napadnuta juče oko 11 časova kad je došla da reklamira robu koju je pre toga kupila u kineskoj radnji.

- Ona je prijavila policiji da je napadnuta od strane kineskih državljana koji su je tukli, čupali za kosu i da je ona nakon toga pobegla iz radnje - saopštila je policija.

Napad na nju identifikovan je kao narušavanje javnog reda i mira, a policija je ubrzo identifikovala napadače.

- U pitanju su trojica kineskih državljana (21), (44) i (20) koji su dovedeni u policijsku stanicu. Konsultovan je sudija za prekršaje i on je naložio da im se oduzmu pasoši i napiše prekršajna prijava.

Oni su danas dovedeni kod sudije za prekršaje, međutim, biće procesuirani tek u ponedeljak, nakon što policija sudu dostavi podatke kako je došlo do tuče i koja je uloga devojke bila u sukobu sa Kinezima. 

Podsećamo, devojka je htela da zameni oštećeni artikal koji su joj prodali u kineskoj radnji, ali tamo su je dočekali neljubazno, a Kinezi su je najpre vređali, a potom i prebili. 

Snimke prebijanja možete videti u okviru ovog teksta.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading