OVO NISTE VIDELI U PRENOSU: Đoković STRELJAO POGLEDOM Cicipasa u PRELOMNIM TRENUCIMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.11.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je pokazao veliku dozu samopouzdanja.

OVO NISTE VIDELI U PRENOSU: Đoković STRELJAO POGLEDOM Cicipasa u PRELOMNIM TRENUCIMA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković uspeo je da savlada Stefanosa Cicipasa u prvom meču Završnog masters turnira u Torinu.

Srpski teniser je u dva seta bio bolji od Grka (6:4, 7:6), posle jednog sata i 37 minuta igre.

Đoković je odigrao odličan meč, pokazao je ogromnu dozu samopouzdanja, te je i deveti put uzastopno savladao Cicipasa. Koliko veruje u pobedu videlo se u prelomnim trenucima prvog seta.

Detalj koji je promakao režiserima prenosa desio se kada je Novak osvojio jako bitan poen na svoj servis pri rezultatu 3:2 i 30:30. Đoković je samouvereno stigao do prednosti od 40:30, zatim je burno proslavio, pa uputio pogled kojim je doslovno streljao Stefanosa Cicipasa.

 

 

Kasnije je Đoković nastavio u istom ritmu, pa je uspeo da upiše prvi trijumf u Torinu posle kog je rekao:

- Prvi gem je bio veoma bitan. Posle tog brejka sam imao veliki skok samopouzdanja, ali i olakšanja. Obojica smo znali da će biti napet meč, igrali smo nekoliko veoma neizvesniih mečeva u poslednjih nekoliko turnira. Bilo je veoma bitno da se počne dobro, čuvao sam servis tokom celog meča, sem onog gema kada sam napravio dve duple kada sam uspeo da se izvučem, a odigrao sam i sjajan taj-brejk - istakao je Novak, pa dodao:

- Teren u Parizu je bio brži nego prošle godine, a ovde vas još više izvlače dobri servisi. I nadmorska visina utiče na to. Nije lako kontrolisati servis i nije lako napraviti brejk. Večeras je ključ bio prvi gem, a uspeo da sam da budem smiren u najbitnijim mečevima.

Naredni meč Novak Đoković će igrati protiv Andreja Rubljova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading