Kirjos ponovo ŠOKIRAO PLANETU: Govorio o Đokovićevom POVRATKU U AUSTRALIJU, pa UDARIO po teniskom kremu!

Autor:

Sport

09.12.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle prošlogodišnjeg mučenja, Đoković stiže na mesto uspeha i to je centralna tema.

Kirjos ponovo ŠOKIRAO PLANETU: Govorio o Đokovićevom POVRATKU U AUSTRALIJU, pa UDARIO po teniskom kremu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković završio je sezonu kao peti igrač sveta.

I pored mnogo spoljnih faktora koji su uticali na njegov plasman, najbolji teniser Srbije ostao je u samom vrhu ATP liste, a već početkom godine u Australiji mogao bi i da se vrati na prvo mesto.

Đoković zaostaje 2.000 bodova za prvoplasiranim Karlosom Alkarasom, a već je potvrdio učešće na turniru iz serije 250 koji će se održati u Adelejdu, kao i na prvom grend slemu sezone Australijan openu

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Povratak Đokovića u Australiju centralna je tema svetskih medija, a sada je svoj stav izneo i Nik Kirjos.

Novak je zdrav, spreman da igra i pravi šou za naše navijače i našu zemlju. Srećni smo što ga imamo! Novak je najbolji igrač sveta! Drago mi je što ponovo može da uđe u zemlju i pokaže kakav je teniser - rekao je Kirjos, pa u dahu nastavio:

- Nijedan turnir nije događaj pune snage bez Novaka Đokovića. Novak, Rodžer Federer i Rafael Nadal bili su troglavo čudovište koje je svako želeo da pobedi.

 

 

Zatim se dotakao i prošlogodišnjeg mučenja koje je prošao najbolji srpski teniser, te je na svoj način, malo udario i po teniskom kremu koji nije podržao Đokovića u njegovoj borbi.

- Novak zna da sam ja bio jedna od retkih osoba koja se zauzela za njega kada se dogodio problem iz stvarnog života. Poštovanje je kada to neko uradi za tebe, priča o tebi i založi se za tebe pred celim narodom. Tada se stiče poštovanje, a ne kako se ponašate na teniskom terenu jedni prema drugima - iskren je Kirjos.

Priliku da dočeka Đokovića u svojoj zemlji Australijanac će imati već početkom godine kada Novak stiže u Adelejd na prvi turnir u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading