ŠOK ZAVRŠNICA U PORTLANDU: Lilard ubacio 40 - Marej NEVEROVATNOM trojkom u poslednjoj sekundi doneo radost Denveru! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.12.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom smo videli sjajan meč ove dve ekipe.

ŠOK ZAVRŠNICA U PORTLANDU: Lilard ubacio 40 - Marej NEVEROVATNOM trojkom u poslednjoj sekundi doneo radost Denveru! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džamal Marej i Eron Gordon

Kada igraju Denver i Portland, to je gotovo uvek zagarantovana zabava, a tako je bilo i ovoga puta. U triler završnici, Nagetsi su odneli pobedu, pošto su rezultatom 121:120 savladali Trejl Blejzerse.

Najbolji je u redovima Denvera ponovo bio Nikola Jokić, koji je upisao 33 poena, uz deset skokova i devet asistencija, ali mu je ovaj put Džamal Marej ukrao slavu, pošto je trojkom na 0.9 sekundi do kraja doneo pobedu svom timu.

Videli smo pravu rafalnu paljbu u završnici, pošto su za tim iz Kolorada pogađali Jokić, Marej i Gordon, ali je na drugoj strani nezaustavljiv bio Lilard, koji je postigao čak 40 poena, uključujući i trojku za vođstvo, na manje od devet sekundi do kraja.

Uzeo je Majk Meloun tajm-aut, a onda je na scenu stupio Marej. Odigrao je 1 na 1, šutnuo trojku iz step-beka, koja je na kraju prošla kroz obruč, na veliko razočaranje svih u hali. Ostalo je Portlandu malo vremena, ali nisu uspeli da na vreme šutnu na koš, pa je Denver odneo slavlje sa neugodnog gostovanja.

Denver se ovim trijumfom održao na četvrtoj poziciji Zapadne konferencije, sa skorom od 15 pobeda i deset poraza, dok sa druge strane, Portland ima 13 trijumfa i 12 neuspeha, pa je trenutno osmi u konferenciji.

U narednom meču Nagetsi čekaju Jutu, dok Trejl Blejzersi igraju kod kuće sa Minesota Timbervulfsima.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading