NIKOLA JOKIĆ U MVP RITMU: Pogledajte kako je NAJBOLJI košarkaš sveta SRUŠIO Hjuston! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.11.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna fantastična partija srpskog centra.

NIKOLA JOKIĆ U MVP RITMU: Pogledajte kako je NAJBOLJI košarkaš sveta SRUŠIO Hjuston! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa zabeležili su novu, trinaestu pobedu u sezoni, a ovoga puta su savladali Hjuston Roketse, rezultatom 129:113.

Sjajan je u ekipi iz Kolorada ponovo bio Nikola Jokić, aktuelni MVP NBA lige, koji je na ovom susretu ubacio 32 poena, a dodao je i 12 skokova i osam asistencija.

Ono što je još impresivnije je da je srpski as to uspeo da uradio za jedva malo preko pola utakmice, pošto je na terenu proveo samo 27 minuta. Šutirao je 11 od 17 iz igre, ubacio i jednu trojku, a takođe je pogodio i devet od deset puta sa linije za slobodna bacanja.

Sjajno ga je pratio Džamal Marej, koji se polako vraća u prepoznatljivu formu, pa će do nje doći do početka plej-ofa u NBA ligi. Ubacio je 31 poen, a dodao je i pet asistencija. Raduje i dobra partija Zika Ndžaija sa klupe, pošto je mladi košarkaš ubacio 15 poena.

Očigledno je da Nikola Jokić ove godine ima jasan cilj, a to je osvajanje titule, pa je zbog toga odlučio i da malo žtrvuje svoje brojke tokom regularnog dela sezone, da bi plej-of dočekao maksimalno spreman. Ipak, srpski centar je noćas pokazao svima da i dalje može da ubaci 30 i više poena kada god poželi i da i dalje nema igrača koji može da ga čuva u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Denver je trećim vezanim trijumfom ostao na drugoj poziciji Zapadne konferencije, pošto je ispred njih samo Finiks sa jednom pobedom više.

U narednom meču, koji je na programu za dva dana, Denver će ponovo na svom terenu dočekati ekipu Hjuston Roketsa, a potom ih čekaju dva meča u gostima, protiv Atlante i Nju Orleansa.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading