Čikago je SRPSKI GRAD! Nikola Jokić dobio DOČEK ZA PAMĆENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.11.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige ovo nije očekivao.

Čikago je SRPSKI GRAD! Nikola Jokić dobio DOČEK ZA PAMĆENJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera ubedljivo su savladali Čikago sa 126:103 i tako nastavili pobedničku seriju.

Nikola Jokić nije blistao, ali je odigrao koliko je to bilo potrebno, pa je za malo više od 27 minuta na terenu postigao osam poena, imao šest skokova i 14 asistencija. Ipak, imao je razlog da bude nasmejan.

Poznato je da se u Čikagu nalazi puno Srba, a kada vam u goste dolazi dvostruki uzastopni MVP NBA lige, red je da mu napravite doček. Jokić je u Čikagu dočekan srpskim kolom - grupa ljudi u narodnim nošnjama zaplesala je na centru hale i oduševila sve prisutne.

 

 

Što se tiče ostalih košarkaša na ovom meču, Majkl Porter koji je ubacio 31 poen, bio je najefikasniji na meču. Uspeo je da pogodi čak šest trojki iz devet pokušaja i bio je nezaustavljiv. Džamal Mari je bio odličan, posebno u prvom poluvremenu, postigao je na kraju 23 poena (šut iz igre 9/18) dok su dvocifreni učinak imali i Aron Gordon sa 13, Brus Braun sa 12 i Kentavijus Kendal Poup sa 10 poena.

Kod Čikaga bolji od ostalih bili su Zek Levin sa 21, Demar Derozan sa 16 i Patrik Vilijams sa 15 poena.

Denver blista od početka sezone, pa se trenutno nalazi na prvom mestu Zapadne konferencije sa skorom od devet pobeda i četiri poraza, isto koliko ima i Portland, dok je Finiks treći sa utakmicom manje i skorom 8-4. Narednu utakmicu Denver će igrati u noći između srede i četvrtka sa početkom u 04:00 protiv Njujorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading