LALIĆ NASTAVLJA SVEDOČENJE! Odbijeni zahtevi Mesarovog branioca za izuzeće tužilaca!

Autor:

Hronika

29.11.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje klanu Veljka Belivuka nastavlja se danas u 9.30 sati pred Specijalnim sudom nakon što su svi zahtevi advokata Vladimira Petrovića, branioca Marka Miljkovića, za izuzeće tužilaca odbijeni kao neosnovani

LALIĆ NASTAVLJA SVEDOČENJE! Odbijeni zahtevi Mesarovog branioca za izuzeće tužilaca!

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Marko Miljković, Srđan Lalić, Veljko Belivuk

Petrović je na prethodnom ročištu tražio izuzeće postupajućih tužilaca Zorana Babića i Saše Ivanića, kao i tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, Višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića, Apelacionig tužioca Tomislava Kilibarde i Republičkog javnog tužioca Zagorke Dolivac.

Međutim, svi ovo zahtevi su odbijeni. Najpre je Državno veće tuzilaca odbilo zahtev za izuzeće Republičkog javnog tužioca, nakon čega je Republičko javno tužilaštvo odbilo zahtev za izuzeće Apelacionog javnog tužioca i tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića.

Apelaciono javno tužilaštvo je zatim odbilo i zahtev za izuzeće Višeg javnog tužioca u Beogradu. Odbijeni su, kako nezvanično saznaje Tanjug, i zahtevi za izuzeće postupajućih zamenika tužioca za organizovani kriminal. 

Pripadnici ove grupe se terete za sedam ubistva, trgovinu drogom, nezakonito nišenje i držanje oružja, otmicu i silovanje. Takođe, danas se očekuje da okrivljeni-saradnik Srđan Lalić nastavi svoje izlaganje, odnosno da odgovara na pitanja suda, tužilaštva, odbrane i okrivljenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading