POZNAT NOVAKOV PLAN: Uskoro na "MESTU ZLOČINA", šta ga tamo čeka?!

Autor:

Sport

27.12.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je ponovo u centru pažnje.

POZNAT NOVAKOV PLAN: Uskoro na "MESTU ZLOČINA", šta ga tamo čeka?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, vraća se u Australiju posle malo manje od godinu dana koliko je prošlo od ogromnog skandala.

Novak je prošao kroz pakao i torturu, pa je čak zarobljen, zabranjeno mu je da igra na Australijan openu i deportovan je, a sada je poznato kada bi trebao da se vrati na "mesto zločina".

Kako su naveli tamošnji mediji, konkretno Tenis Australija, Srbin će se u ovoj zemlji naći već u utorak u toku dana, te će krenuti u poslednje pripreme za prvi turnir u 2023. godini - ATP iz serije 250 u Adelejdu.

- Tenis Australija je potvrdio da će Novak Đoković stići u utorak. On će novu sezonu startovati u Adelejdu sledeće sedmice - napisao je Mihail Samulski na društvenim mrežama.  

 

 

Na ovom turniru, koji počinje drugog januara, Nole će igrati i u singlu i u dublu. Partner u parovima biće mu Kanađanin Vašek Pospišil. Dakle, Novak se vraća na "mesto zločina", a šta ga tamo čeka ostaje da se vidi.

Podsetimo, Nole je po završetku sezone i osvajanja završnog Mastersa u Torinu, vrlo kratko boravio u Srbiji, potom je otišao u Marbelju, a odatle u Dubai, gde je igrao egzibiciju, a potom i dan-dva odmarao sa porodicom i prijateljima.

Sada ga očekuju i prva iskušenja u sezoni, posle generalne probe i turnira u Adelejdu, Novak Đoković se seli u Melburn gde će od 16. do 29. januara nastupati na prvom grend slem turniru, Australijan openu.

Pokušaće najbolji srpski teniser da po deseti put osvoji ovaj turnir i vrati se na čelo ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading