NOVAKA ČEKA PAKAO! Australijanci spremni za Đokovića: Biće pod VELIKIM PRITISKOM!

Autor:

Sport

25.12.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser vraća se u "zemlju kengura".

NOVAKA ČEKA PAKAO! Australijanci spremni za Đokovića: Biće pod VELIKIM PRITISKOM!

Foto: tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stiže u Australiju - ovo je definitivno najveći sportski događaj početkom 2023. godine.

Najbolji srpski teniser i trenutno peti igrač planete dolazi u "zemlju kengura" posle pakla koji je prošao početkom ove godine kada mu je zabranjeno da igra, a na kraju je zarobljen, pa deportovan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sada mu je ukinuta zabrana ulaska u Australiju, a nekadašnji teniser iz ove zemlje Tod Vudbridž rekao je da je Đokoviću spreman doček medija i da će biti pod velikim pritiskom.

Tih nekoliko nedelja će mu dati vremena da izbaci svu tenziju i stres iz prošle godine. Biće veliki pritisak medija na njega, ali je s tim i ranije izlazio na kraj. Vraća se u zemlju gde generalno voli da igra. Osvojio je tu devet grend slemova, voli tu podlogu, atmosferu i mislim da će biti posebno motivisan da tu slavi - rekao je Tod Vudbridž.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Motiv više biće i prilika da se Đoković po broju grend slem titula izjednači sa Rafaelom Nadalom.

- Pošto mu prošli put nije bilo dozvoljeno da se bori, to će dodati motivaciju. Takođe, Rafa Nadal je osvojio turnir u njegovom odsustvu. To će mu sigurno biti na umu kada bude pokušao da dostigne rekord po broju grend slemova. Dobra vest je da prvo ide u Adelejd pa će biti u Australiji nekoliko nedelja pre početka Australijan opena - zaključio je Vudbridž.

Australijan open održaće se od 16. do 29. januara ove godine, a pre prvog grend slem turnira u sezoni Novak Đoković nastupiće i na turniru iz serije 250 u Adelejdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading