JADAR POLAKO ZAVRŠAVA POSAO U PRELAZNOM ROKU: Tadić peti novajlija!

Autor:

Sport

25.12.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi sastav iz Loznice dobio igrača sa velikim iskustvom.

JADAR POLAKO ZAVRŠAVA POSAO U PRELAZNOM ROKU: Tadić peti novajlija!

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Ove zime se u ekipi Jadar 07 radi uveliko na svim poljima. 

Republika

Klub trenutno igra svoju drugu sezonu u seniorskom fudbalu. Na zimsku pauzu su otišli sa 12. pozicije Opštinske lige Loznica. Uprava kluba je odma po završteku krenula sa jačanjem igračkog kadra. Do sada novajlije u timu bili su Aleksandar Đurić, Nebojša Ignjatović, Ognjen Gajić i Nenad Radić

Pre par dana klub je obelodanio da će igrački kadar na proleće voditi Goran Ranković, a danas je stigla i vest o novom pojačanju. Dres Jadra na proleće nosiće i Nikola Tadić.

Republika

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Nikola Tadić

 

Tridesetogodišnji igrač nastupao je za Loznicu, Podrinje, Slogu i Vuk Tršić iz kojeg i dolazi u redove Jadra. Tadić je trenutno trener mlađih kategorija Loznice, ali će u novom timu doneti preko potrebno iskustvo. Mlađi igrači imaće priliku da se uz njegovu sugestiju i igranje sa njim razvijaju u pravom smeru. 

Ekipa iz Omladinskog naselja je već sada napravila ozbiljne poteze u ovom prelaznom roku, pored trenera tu su i pet novih igrača koji bi trebalo da doprinesu poboljšanju partija na proleće. Iz uprave kluba nisu hteli da odaju informaciju da li je ovim pojačanjem možda i zatvoren prelazni rok. Pripreme kreću kroz mesec dana, a do tada ćemo videti hoće li biti novosti po pitanju dolaska.

Jadar prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv Paskovca od kojeg je poražen u prvom susretu ove sezone rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading