Ana Ivanović POKRENULA NOVI BIZNIS, pa govorila o Đokoviću i Australiji!

Autor:

Sport

30.12.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nju počinje druga karijera.

Ana Ivanović POKRENULA NOVI BIZNIS, pa govorila o Đokoviću i Australiji!

Foto: Nemanja Pančić

Ana Ivanović

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović je posle duže pauze posetila Beograd, pa je pored promocije svoje nove kozmetičke linije, iskoristila i vreme kako bi sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i svojom porodicom uživala u čarima prestonice Srbije i njenog rodnog grada.

Ana je otkrila da je jako srećna i uzbuđena što je u Beogradu i što ima mogućnost da odmah posle Nemačke i Austrije, svoju liniju kozmetike za negu lica, predstavi i u Srbiji.

- Vremenom sam shvatila potrebu za tom negom kože. Bila sam u problemu da nađem proizvode koji su prirodni, a efikasni, pa sam došla na ideju da kreiram nešto svoje i zaista sam ponosna na krajnji rezultat proizvoda - počela je priču Ana Ivanović, pa dodala:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

 

Svako može da se uklopi u ovaj brend i da se oseti komforno u svojoj koži. Kao i u tenisu, i sa ove strane sam ja direktor. Ima dosta sličnosti između biznisa i individualnog sporta - dodala je Ana. 

Istakla je i da joj prija novi izazov.

- Nove informacije i novo učenje, ovo je potpuno drugačija sfera od one u kojoj sam ja odrasla, ali trudim se da brzo učim i volim ono što radim.

Tenis joj, kako sama kaže, ponekad nedostaje:

- Moram priznati da kad gledam, posebno te velike turnire, nedostaje mi i takmičenje samo. Jednostavno sam srećna izborom koji sam napravila. Nikada nije lako, ali sam osetila da moje telo više ne može da izdrži te napore i da je vreme za druge stvari. Sada je ovo neki moj novi put.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

 

Sledi Australijan open, prvi grend slem turnir u sezoni, a Novak Đoković se vraća u Melburn. Ana je posebno srećna zbog toga:

- Mnogo sam srećna zbog Novaka, nismo se čuli skoro, ali sigurna sam da je i on srećan što ima priliku da igra.

Srbiju, kako sama kaže, posećuje daleko češće nego što to drugi misle.

- Dolazim ja mnogo češće u Srbiju. Ja sam ovde odrasla, nedostaju mi prijatelji, domaća hrana, porodica, šetnja na keju, po Kalemegdanu, deca obožavaju zoo vrt. Kad god smo ovde trudim se da budem što više napolju i pokažem deci gde sam odrasla - otkrila je Ana, pa se dotakla i jedne zanimljive anegdote iz kruga porodice:

- Dečaci imaju sreće što imaju dva Božića, ali samo za jedan dobijaju poklone. Praznike ćemo provesti u krugu porodice, malo radno, malo uživamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading