NEMA DILEME! Očekuje nas TOTALNA DOMINACIJA Novaka Đokovića - jedan podatak SVE OTKRIVA!

Autor:

Sport

29.12.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se vraća na vrh!

NEMA DILEME! Očekuje nas TOTALNA DOMINACIJA Novaka Đokovića - jedan podatak SVE OTKRIVA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković tenisku sezonu počinje u Australiji.

Najbolji srpski teniser i trenutno peti igrač planete, igraće na turniru iz serije 250 u Adelejdu, a zatim će od 16. do 29. januara nastupati i na Australijan openu.

Renomirane svetske kladionice iznele su svoje prognoze za narednu tenisku sezonu i ako je verovati njima - očekuje nas surova dominacija Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najveće šanse za osvajanje grend slem turnira Đokoviću se daju na Australijan openu i Vimbldonu, gde srpski teniser skoro redovno dominira poslednjih desetak godina. Ako verujete da će Nole stići do titule u Melburnu čeka vas kvota 2.10 na srpskog tenisera, isto kao i na Vimbldonu. Kvota na prvog pratioca Karlosa Alkarasa, na Australijan openu je 6.50, dok je na Vimbldonu još veća - 7.50.

Što se ostalih grend slem turnira tiče situacija je takođe jako zanimljiva. Alkaras i Đoković su podjednaki favoriti na Rolan Garosu i kvota da će slaviti u Parizu je identična, 2.75. Odmah za njima ide Rafael Nadal sa kvotom 3.50.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Na US openu situacija je malo zategnutija, s obzirom da prema trenutnim propisama u Sjedinjenim Američkim Državama, nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u ovu državu. Ipak, sve ovo se može promeniti, a Nole je i u Americi favorit!

Kvota na Đokovića je 2.37, a glavni konkurenti su mu Rus Danil Medvedev (3.75) i Španac Karlos Alkaras (4.50).

Dakle, čeka nas još jedna jako zanimljiva sezona, a da li će Nole stići do sva četiri grend slem trofeja ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dušan

29.12.2022 17:10

Ako nastavi sa praksom da poklanja prvi set neću više da ga gledam i da se nerviram.