PREDIVNO! BOŽIĆNA EUFORIJA: Fenomenalna vest za Novaka i Srbiju stiže iz Australije!

Autor:

Sport

06.01.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće to lepa prilika da na veliki pravoslavni praznik uživamo u teniskom spektaklu.

PREDIVNO! BOŽIĆNA EUFORIJA: Fenomenalna vest za Novaka i Srbiju stiže iz Australije!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković uspeo je da posle nepuna dva časa igre nadigra Kanađanina Denisa Šapovalova, čime je zakazao polufinalni klasik u Adelejdu. Nole će se za finale boriti protiv ruskog igrača Danila Medvedeva u idealnom terminu za naše navijače.

Srbin i Rus će na Centralni teren izaći oko 11 časova po srednjeevropskom vremenu, pa će Srbi imati priliku da na Božić uživaju u bravurama svog miljenika.

Biće to 13. međusobni okršaj Đokovića i Medvedeva, osvajač 21 Grend slem titule vodi sa 8-4, a pobednik tog susreta za titulu će se boriti sa boljim iz okršaja Korda - Nišioka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev izaziva Đokovića u Australiji

Podsetimo da je Novak u petak ostvario 32. vezanu pobedu u Australiji, osmu u Adelejdu, a turnir iz serije 250 služi kao najbolja moguća priprema za Grend slem u Melburnu, koji je na programu od 16. do 29. januara. Đoković juri svoj deseti pehar na Australijan Openu, dok će titulu pokušati da odbrani Španac Rafael Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading