RANIJE SAM STAVLJALA I PO DVA NOVČIĆA U BOŽIĆNU ČESNICU! PRAVILA SAM ZAVRZLAME: Goca Lazarević progovorila o Božiću, pa otkrila DUGO ČUVANU TAJNU

Autor:

Zabava

06.01.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Lazarević poštuje običaje na Božić.

RANIJE SAM STAVLJALA I PO DVA NOVČIĆA U BOŽIĆNU ČESNICU! PRAVILA SAM ZAVRZLAME: Goca Lazarević progovorila o Božiću, pa otkrila DUGO ČUVANU TAJNU

Foto: Republika

Goca Lazarević

Pevačica Goca Lazarević neguje običaje i tradiciju na najradosniji hrišćanski praznik, a sada je gostujuću u prazničnom 'Novom jutru' govorila o Božiću i porodičnim vrednostima koje poštuje na današnji dan.

Goca se na početku dotakla svoje pesme "Vidovdan", koja je kako kaže bila namenjena zapravo njenoj koleginici.

- Pesma je bila namenjena Vesni Zmijanac, ali ona nije želela da je snimi da ne bi narušila svoju jugoslovensku popularnost, dok sam ja molila Zahara da mi je da. Tek kada je ona odbila, rekao mik je: 'Dobro, evo ti' - nasmejala se pevačica.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Goca Lazarević

 

Pevačica je govorila o najradosnijem prazniku, ali i načinu na koji ona obeležava Božić sa svojom porodicom.

- Danas nismo svi u prilici da idemo po šumama i uzimamo badnjake, ali svakako imamo svuda oko nas da kupimo. To je simbol vere, duha i svega najlepšeg. Ja poštujem tradiciju, jer sam ja i majka i baka, ali i devojka - našalila se Goca i nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal

Goca Lazarević

 

- Ja pravim česnicu, iako moja deca žive odvojeno, ali na dan Božića su svi kod mene. Nekada sam pravila zavrzlame i zbog dece sam stavljala i po dva novčića, ali sam kasnije odlučila da bude sve pošteno. Na kraju, svi oni meni kažu da sam stub kuće i ostave ga meni... Danas su najlepši pokloni, kešić stavim u kesicu, čokoladu i sjajno. Svesni su da jedna bombona ima ogromnu vrednost... Mnogo se šalimo - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading