TADA ZA MENE NIJE ZNAO NIKO! NOSILA SAM POZAJMLJENU ODEĆU: Nada Obrić otkrila nepoznate detalje, pa se prisetila života u studenjaku!

Autor:

Zabava

06.01.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada obrić nikad iskrenija.

TADA ZA MENE NIJE ZNAO NIKO! NOSILA SAM POZAJMLJENU ODEĆU: Nada Obrić otkrila nepoznate detalje, pa se prisetila života u studenjaku!

Foto: RTV Pink

Pevačica narodne muzike Nada Obrić (74) ima bogatu karijeru dugu 50 godina, a njene pesme i danas su među omiljenima u kafanama. 

Nada je za Kurir TV evocirala uspomene i prisetila se svojih početka. Kako kaže, tada je bilo dosta teže dopreti do javnosti i publike.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Mihailo Gentleman

Nada Obrić

 

- Kada je izašla pesma "Neću drugu ljubav" postala je hit, a ja sam još živela u studenjaku. Tada za mene nije znao niko. Taj osećaj, kada je pesma postala hit, bio je nezaboravan. Jedan od docimera je imao tranzistor i odjednom čujem sebe i svoju pesmu. To su stvari koje se nezaboravljaju - započela je legendarna pevačica, pa dodala:

- Kada sam došla u Beograd da se slikam za pesmu "Neću drugu ljubav", tada sam sve imala pozajmljeno na sebi od garderobe. Cimerke su me obukle, samo je cvet u kosi bio moj - rekla je Nada u emisiji "Puls Srbije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading