PUKLA BRUKA! Lepa uhvaćena u LAŽI, ispalila RTS, pa otišla na Hepi!

Autor:

Zabava

16.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić slagala da je bolesna.

PUKLA BRUKA! Lepa uhvaćena u LAŽI, ispalila RTS, pa otišla na Hepi!

Foto: ATA Images

Lepa Lukić

Legendarna pevačica narodne muzike Lepa Lukić ispalila je RTS za novogodišnje snimanje, pa istog dana otišla na televiziju Hepi.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Lepa Lukić 

Naime, pevačica je imala ugovoreno snimanje na RTS, ali kako se nije pojavila u naznačeno vreme, organizatori su je pozvali, na šta je Lepa odgovorila da je bolesna i da nije u stanju da dođe. Ovo bi bila normalna situacija, koja može da se desi bilo kome, da se istog dana Lukićeva nije pojavila na drugoj televiziji na snimanju jedne emisije. Pevačica se doterala, te bez ikakvih tragova bolesti došla u prostorije Hepija, gde je snimala emisiju zabavnog sadržaja. Ovakvo Lepino ponašanje nikome nije jasno budući da je pevačica sve do sada važila za osobu od reči.

- Baš smo bili šokirani kada smo čuli da otkazuje u poslednji čas. Sigurno joj je bilo lakše da ode na Hepi i snimi emisiju za mnogo kraće vreme. Opšte je poznato da snimanja novogodišnjih televizijskih programa dugo traju, te da su iscrpljujuća za izvođače koji moraju da budu prisutni sve vreme i čekaju da dođu na red za nastup. Nije poznato da li je Lepa odustala od snimanja novogodišnjeg programa na javnom servisu zbog čekanja ili je nešto drugo u pitanju. Jedna stvar je jasna, a to je da je Lepa slagala da je bolesna, a bila je sasvim zdrava i ništa joj tog dana nije falilo - kaže izvor koji je bio prisutan u trenutku kada je Lepa otkazala RTS.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Lepa Lukić 

Inače, zanimljivo je da je Lepa jedna od retkih ličnosti koja je javno često govorila o svom jakom imunitetu, te je stalno isticala da nikad nije imala visoku telesnu temperaturu.

- Kad god sam se prehladila ili imala muku sa zdravljem, to traje jedan dan i odmah sutradan ustanem kao nova. Ako mi verujete, nikada u životu nisam imala temperaturu, rodila sam se sa temperaturom 36 i tako ceo život do dana današnjeg - rekla je Lepa tada za medije.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading