Lepa Lukić ugrožena ZDRAVSTVENO: Pevačica morala HITNO da se javi lekaru zbog BOLESTI, odmah su joj dali JAKE LEKOVE! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

08.04.2022

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić za Republika.rs otkrila je da se ne oseća dobro i da je završila u bolnici zbog zdravstvenih problema.

Lepa Lukić ugrožena ZDRAVSTVENO: Pevačica morala HITNO da se javi lekaru zbog BOLESTI, odmah su joj dali JAKE LEKOVE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Lepa Lukić kako saznaje portal Republika.rs se ne oseća dobro, već danima se oseća bolesno, a kako nam je izvor otkrio, ona već nedelju dana odlazi u Dom zdravlja kako bi primila infuziju. 

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Lukić

 

Tim povodom kontaktirali smo Lepu, kako bi nam potvrdila ove navode našeg izvora, a ona nije krila da se nije osećala dobro. Pevačica nam je ispričala kakve je sve zdravstvene probleme imala, ali i kako se sada oseća. 

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Lukić pevačica

 

- Nisam dobro, bolesna sam, jaku prehladu sam imala, primila sam infuziju, toliko sam malaksala. Grip, ili šta je to već bilo, pre pet dana. Pijem lekove. Biće dobro, nego mora da prođe i grlo me je uhvatilo bilo, pa sam dobila glavobolju, mišići su me ubijali, zglobovi, ali sada sve manje - izjavila je Lepa Lukić za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mamax4

08.04.2022 17:33

To se nekada zvalo Covid...