Petar Grašo progovorio o Haninoj TRUDNOĆI, pa otkrio ŠOK informaciju: Pevač će ostati bez supruge na NAJVAŽNIJI dan? (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.04.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Grašo otkrio nam je sve tajne o braku sa Hanom Huljić.

Petar Grašo progovorio o Haninoj TRUDNOĆI, pa otkrio ŠOK informaciju: Pevač će ostati bez supruge na NAJVAŽNIJI dan? (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Pevač Petar Grašo održaće koncert ove godine, a tim povodom održana je konferencija za novinare, te smo odlučili da sa njim porazgovaramo o aktuelnim temama iz njegovog života. On se nedavno venčao sa Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića, te s tim u vezi nam je otkrio da li će se baš ona naći na njegovom koncertu.

 

 

Zbog čega ste izabrali baš 11. 11. kao datum za koncert?

Republika

Foto: petargrasoofficial/instagram.com/printscreen

Petar Grašo i Hana Huljić

 

- Tada smo gospodin Miki i pričali, vezano za obaveze, pa nam se taj dan se učinio kao dobar dan, to je petak, pa vikend. Oko gostiju ne znam, do sada nisam imao goste, jer gradim priču dvosatnu, u koju ne znam koliko se gosti uklapaju ili ne, ali ću jednom napraviti koncert koji ćše se zvati ,,Grašo i gosti". Gosti ne bi trebali biti prevelika udica, kada su gosti udica za koncert, znači da moraš nešto hvatati, ovde imamo toliko toga ispričati i videti - govori Petar. 

Da li imati Haninu podršku?

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Petar Grašo

 

- Da li će supruga biti, zaista vam ovog momenta ne mogu reći, ali to je daleko zaista.

Kako se osećate povodom promene koja sledi?

- Što se tiče promene, ja mislim da čovek ne bi trebalo o tome previše razmišljati, to je jedan prirodni razvitak, ja sam izuzetno sretan kao čovek, da imam priliku realizovati sebe na tom polju i to me čeka da jednom slatkim iščekivanjem, i strahom, ali oni leptirići i ono što je prvo. Naravno da sam srećan, jer se stvari slažu i lepo su se posložile kako u privatnom, tako i u poslovnom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading