Aleksandra Mladenović ima ZDRAVSTVENE PROBLEME: Pevačica poseban dan provela ZAKOVANA ZA KREVET, otkrila kako se sada oseća! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.04.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović otkrila je kako se oseća nakon zdravstvenih problema.

Aleksandra Mladenović ima ZDRAVSTVENE PROBLEME: Pevačica poseban dan provela ZAKOVANA ZA KREVET, otkrila kako se sada oseća! (FOTO)

Foto: printscreen/pinktv

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacjie, Aleksandra Mladenović, 5.aprila u Banjaluci dobila je Oskar popularnosti za najbolju interpretaciju, po koji nikako nije mogla da ide, jer pet dana nije ustala iz kreveta zbog visoke temperature.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Mladenović Oskar popularnosti

 

Naime, Aleksandra se oglasila i otkrila šta joj se desilo, te da u Banjaluci nije mogla da prisustvuje dodeli oskara zbog zdravstvenih problema.

 

 

- Mnogo sam se prehladila, ne pamtim kada sam imala ovako jaku prehladu. Imala sam mnogo poslovnih obaveza u poslednje vreme, nastupa i sve je rezultiralo ovako. Nisam mogla na Oskar popularnosti da odem, a ni kod mog druga Milana Miloševića na rođendan. Sada se oporavljam, pa ću uskoro da krenem sa snimanjem spota za jednu novu pesmu - rekla je Aleksandra koja radi punom parom i niže hitove, što dokazuje i jedna od njenih poslednjih numera, duet sa Nenadom Manojloviće "Ti meni, ja tebi".

BONUS VIDEO:

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading