TRAGIČNO SKONČALA SPASAVAJUĆI DRUGARICU: Influenserka upala u REKU, njena prijateljica ULETELA za njom da je SPASI, UDARILA JE STRUJA, na mestu ostala MRTVA!

Autor:

Zabava

08.04.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka potresla javnost svojom pričom o pokojnoj drugarici koja je preminula, spašavajući je!

TRAGIČNO SKONČALA SPASAVAJUĆI DRUGARICU: Influenserka upala u REKU, njena prijateljica ULETELA za njom da je SPASI, UDARILA JE STRUJA, na mestu ostala MRTVA!

Foto: Prntscreen

Influenserka i tiktokerka Ana Lukić potresla je javnost svojom pričom, kad je tog kobnog dana, aprila 2012. godine njena drugarica tragično izgubila život spašavajući nju koja je upala u reku Timok na "Popovoj plaži" u Zaječaru.

Prelepa trudnica je postala viralna kad je otkrila da će termin rođenja njene bebe biti zapravo na dan rođenja njene preminule drugarice, te da joj je to najveći poklon koji je mogla dobiti od života, nakon što ni dan danas ne može da se oporavi od njene tragične smrti.

Naime, dve tada najbolje drugarice i imenjakinje (13) su kao i svako veče provodile vreme zajedno, otišle su na dobro poznatu plažu, gde se tiktokerka nesrećnim sledom okolnosti okliznula i upala u reku Timok. S obzirom na to da je bila neplivač, njena imenjakinja je uskočila za njom da je spasi, ali ju je povukla struja ispod brane i nesrećno je skončala, dok su Lukićevu spasili policajci i medicinska sestra koja se našla u trenutku koja je reanimacijom nakon kliničke smrti vratila u život:

Republika

Foto: Prntscreen

Ana Lukić

 

- Ne volim da pričam o tome, ali volim da pričam o njoj, sve dok ja budem pričala o njoj ona živi. Svako pati na svoj način i svakoga boli na drugačiji način, spominjali su je možda godinu dve i onda su prestali da pričaju o njoj da je se sećaju, sve su ostavili u nekoj prošlosti, kao da se ništa nie ni desilo, ja sam osoba koja je spominje svaki dan i koja se setća nje stalno, što je i normalno. Ono što imam da pooručim jeste da deca nikada ne lažu svoje roditelje, gde idu, šta rade, sa kim idu, nemojte lagati roditelje, zato što sam te večeri ja slagala da idem u školu. Lagala sam da idem na žurku, a nisam otišla na žurku već sa njom. Tog događaja se ne sećam, sećamm se nekih delova, ali se ne sećam kako smo mi stigle tu, kako sam upala u vodu, jer sam ja neplivač i bili su tu neki momci koji su pecali.Oni su tvrdil da sam se ja okliznula i pala pored brane, da sam počela da se davim i da je ona skočila za mnom da me spasi. Dati svoj život za nekoga nie mala stvar. Ona je za mene najhrabrija osoba koju sam ja u životu upoznala i da će to zauvek i ostati- započela je potresnu ispovest trudna Ana i otkrila detalje šta se desilo te večeri, a onda i na koji način je saznala za smrt:

Republika

Foto: Prntscreen

Ana Lukić

 

- Sećam se da smo se našle posle škole, otišle po mog druga, pa izašle na košarkaški teren, igrali košarku , a on je zatim otišao kući, a nas dve smo nastavile na Popovu plažu to je to mesto gde se to dogodilo, mesto gde protiče reka Timok. Posedele smo nekih sat vremena i otišle do grada, jele smo i to je zadnje čega se sećam. Nakon toga kao kroz maglu se sećam hitne pomoći, sećam se lekara koji su mi govorili da dišem, posle sam se probudila u bolnici i mislila sam da sam upala u fontanu u gradu, nisam imala predstavu šta se dogodilo, niko nije hteo da mi saopšti da je ona preminua jer sam ja bila u užasnom stanju. Jedva sam preživela, nisu hteli odmah da mi kažu, uzela sam mamin telefon i zvala je, ali ona je bila nedostupna, pisala sam joj preko facebooka, da bi mi jedna osoba rekla da se ona udavila, ja sam odbijala da poverujem i govorila sam "Ne, ne, ne" i ona mi pošalje link portala i kaže mi evo pa se nagledaj, tako sam ja saznala da se ona udavila, pa je onda otkrila detalje koje je čula da su se desili dok je ona bila u nesvesti:

- Kad je skočila u vodu za mnom nju je povukla jaka struja ispod brane i zaglavila se ispod nje, mene je voda odnela do drugog mosta koji se nalazio nekih 200 m od tog mesta, nisam bila pri svesti i mene su pronašli policajci kasnije. Imala sam kliničku smrt, to je trajalo nekih deset minuta, a nju su izvukli vatrogasci, mene je medicinska sestra reanimirala, a njoj nisu uspeli da pomognu, pa se onda osvrnula na to ona očekuje porođaj da bude baš na dan njenog rođenja i da se nada tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bg

08.04.2022 13:19

Pazi tiktokerkaaaaa , mozga bez.