MILAN KALINIĆ ZGROZIO JAVNOST POTEZOM: Odlučio da bude u ilegali, ali se ipak POJAVIO NA DOGAĐAJU, PA POKAZAO PRAVO LICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.04.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić i ovog puta nije ispoštovao sedmu silu!

MILAN KALINIĆ ZGROZIO JAVNOST POTEZOM: Odlučio da bude u ilegali, ali se ipak POJAVIO NA DOGAĐAJU, PA POKAZAO PRAVO LICE! (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Milan Kalinić koji je već dugo u ilegali nakon skandala koji je izazvao na košarkaškoj utakmici prošle godine, te je cela Srbija bila zgrožena njegovim postupkom.

Mnogi su bili razočarani ponašanjem svog omiljenog šarmantnog voditelja koji je šalama uveseljavao godinama javnost, jer je pokazao svoje pravo lice, te od tada nije želeo da daje izjave za medije, a kako stoje stvari i dalje ignoriše sedmu silu.

Revnosno se pojavljuje na proslavama, ali odbija da daje bilo kakvu izjavu, tako je bilo i ovaj put gde se pojavi opored mnogobrojnih zvanica na rođendanu jedne televizije, pristao je da pozira sa osmehom na licu i da se slika, ali je odbio da se oglasi za medije i da ispoštuje iste, te je pokazao svoje kućno vaspitanje.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Milan Kalinić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading