SVI ZNAJU DA ŽIKA IMA SINA IZ BRAKA SA DAJANOM: Ovo je Andrija, nikada ne biste pretpostavili ČIME SE BAVI njegov STARIJI NASLEDNIK! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.04.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Jakšić je najmlađi enolog u Nemačkoj!

SVI ZNAJU DA ŽIKA IMA SINA IZ BRAKA SA DAJANOM: Ovo je Andrija, nikada ne biste pretpostavili ČIME SE BAVI njegov STARIJI NASLEDNIK! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

youtube.com/printscreen

Kao što je mnogima poznato Žika Jakšić ima dva sina iz dva braka. Poznati voditelj ima i sina iz prvog braka Andriju koji živi i radi u Nemačkoj, gde je godinama živeo i Žika svojevremeno, pored Dušana kojeg ima sa Dajanom Punović

Andriju Jakšića nije iz estradnog miljea, njega zanima proizvodnja vina. On je najmlađi enolog u Nemačkoj i svom ocu je napravio vino "Nikad nije kasno" po emisiji koju vodi, te ga je oduševio proizvodom kreiranim samo za njega.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrija Jakšić i njegova supruga

 

Andrija se sa svojim bratom Dušanom lepo slaže i kada god dolazi u Beograd uživa u porodičnim momentima.

Sin Žike Jakšića na ludi kamen sa svojom izabranicom stao je na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj. Žikin naslednik oduševljen je bračnim životom, posebno svojom izabranicom i njenom mirnom prirodom. piše Espreso.

Republika

Foto: facebook printscreen

Andrija Jakšić, sin Žike Jakšića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading