Jovana Joksimović otkrila sve o TRANSFERU na drugu televiziju: Željko priznao da su se SVAĐALI svaki dan zbog NJENE ODLUKE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.04.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana i Željko Joksimović proslavili su rođendan svoje televizije.

Jovana Joksimović otkrila sve o TRANSFERU na drugu televiziju: Željko priznao da su se SVAĐALI svaki dan zbog NJENE ODLUKE! (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Danas je televizija K1 proslavila svoj rođendan, a njeni osnivači Manja Grčić, Željko Joksimović i Jovana Joksimović kao glavni urednik jutarnjeg programa nisu krili sreću zbog današnjeg dana, te priznaju da su veoma zadovoljni uspehom koji je zabeležila njihova televizija.

Jovana je priznala da je u potečku bila skeptična i da je Željko jedva ubedio da pređe na K1.

- On je mislio da ja treba da radim jutarnji program na kablovskoj televiziji, a ja sam mislila da neću to moći ako nemam podršku velike televizije iza sebe i gledalaca koji su već tu - iskrena je Jovana, dok je Željko dodao da je najveći problem bio nagovoriti je da dođe i bude deo ove televizije.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Željko Joksimović o K1

Voditeljka je potom otkrila i šta bi trebalo da se dogodi da pređe na drugu televiziju:

- Ponekad kao što je bilo kada sam prelazila sa Prve na K1 nije presudan novac za odluke koje donosite, mislim da kod svakog od nas dođe momenata kada želite da stanete na crtu i da se izmerite, koliko vredite, da li vredite, da se preispitate i mislim da sam ja to uradila i srećna sam zbog toga. Mislimo da imamo još puno toga da uradimo i da nema potrebe da ja idem bilo gde drugde.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jovana Joksimović o K1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading