ZASTRAŠUJUĆI INCIDENT U BIJELOM POLJU: Grupa huligana pretukla osnovca, prolaznici jedva sprečili linč! Dečaku uklonjena slezina!

Autor:

Svet

08.04.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Događaj je šokirao Bjelopoljce.

ZASTRAŠUJUĆI INCIDENT U BIJELOM POLJU: Grupa huligana pretukla osnovca, prolaznici jedva sprečili linč! Dečaku uklonjena slezina!

Foto: pixabay.com

Učenik OŠ ''Risto Ratković'' A.K. (13) iz Bijelog polja, pretučen je u četvrtak uveče u centru grada, nakon čega je završio na operacionom stolu u Opštoj bolnici u ovom gradu.

- Dečak je zadobio tešku telesnu povredu-naprsnuće slezine, zbog čega je hitno urađena splenektomija–operativni zahvat kojim se posle podvezivanja odgovarajućih krvnih sudova u celosti uklanja slezina. Zbog krvi koja se izlila u stomak bila je nužna hitna operacija, koja je trajala tri sata. Dečak je trenutno stabilno - saopšteno je iz Opšte bolnice u Bijlom Polju, prenose Novosti.

Kako se saznaje, dečaka je na stepeništu koje od pijace vode do stare autobuske stanice pretuklo više osoba među kojima je bilo i maloletnika. Uz pomoć prolaznika koji su sprečili njegov linč prebačen je u bolnicu gde je u prvom satu petka počela operacija.

Događaj je šokirao Bjelopoljce, a u toku su predistražne radnje povodom teškog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading