DPS POTPISAO TAJNI SPORAZUM? Barjaktari: Abazović je budući premijer Crne gore!

Autor:

Svet

25.03.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodi da su građani i građanke Ulcinja tokom prethodnih dana mogli da se tokom tzv. debata na jednom lokalnom, partijskom, mediju, uvere u sinhronizovani nastup dve gubitničke liste.

DPS POTPISAO TAJNI SPORAZUM? Barjaktari: Abazović je budući premijer Crne gore!

Foto: youtube.com/printskrin

Na političkoj sceni Ulcinja je politički dil dve liste koje predvode DPS i Forca, koje su očigledno sklopile tajni sporazum o saradnji, tvrdi Omer Bajraktari, kandidat za gradonačelnika i nosilac liste koalicije "Za novi početak".

- Iako pozdravljamo zakopavanje ratnih sekira zbog kojih je FORCA pre godinu dana izašla iz lokalne vlasti, poručujemo im da su im uzaludni dogovori jer će zajedno doživeti potpuni izborni debakl. U ovom trenutku, vlast je za njih misaona imenica - istakao je on.

Republika

Foto: Youtube

Omer Barjaktari

Bajraktari navodi da su građani i građanke Ulcinja tokom prethodnih dana mogli da se tokom tzv. debata na jednom lokalnom, partijskom, mediju, uvere u sinhronizovani nastup dve gubitničke liste.

On je dodao da otuda i ne čudi toliki stepen saglasnosti o ključnim za razvoj grada, jer se radi o starim saveznicima.

- Koaliciju Forca i DPS ujedinjuje samo ljubomora i mržnja prema jednom čoveku kojim se ponosi Ulcinj i svaki pravdoljubivi čovjek - Dritanu Abazoviću, koji je budući premijer Crne Gore. Smatramo bitnim građane Ulcinja i mnogobrojne glasače FORCE upoznati sa činjenicom da je njihova partija sklopila tajni sporazum sa DPS, svesni da glasači FORCE ne podržavaju politički dil sa partijom koja je devastirala Ulcinj - kazao je Bajraktari, prenosi Kurir.

Zaključuje da bi bilo odgovorno i časno da rukovodstvo FORCE ovu činjenicu transparentno saopšti građanima, jer nije lepo mimo volje svojih birača sklapati tajne i štetne koalicione sporazume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading