"Evrovizija je NAMEŠTENA, ovo je POLITIČKO TAKMIČENJE" Maja Nikolić iznela stav o Konstrakti i PETOM MESTU, pa oplela po POBEDNICIMA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

15.05.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić oglasila se za portal Republika.rs i prokomentarisala sinoćnu Evroviziju, pa se nadovezala na Konstraktu!

"Evrovizija je NAMEŠTENA, ovo je POLITIČKO TAKMIČENJE" Maja Nikolić iznela stav o Konstrakti i PETOM MESTU, pa oplela po POBEDNICIMA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, RTS printscreen, ATA Images

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju bila je Ana Đurić poznatija kao Konstrakta, koja je našoj zemlji donela peto mesto. Iako su mnogi mislili da će pobeda biti naša, budući da je Konstrakta postala svetski fenomen, prvo mesto otišlo je Ukrajini. 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Majom Nikolić, koja se takođe takmičila na Beoviziji sa pesmom ,,Zemlja čuda", nakon čega je tvrdila da je to takmičenje namešteno. Upitali smo Nikolićevu, koja je poznata po raskočnom glavu i vanserijskim talentom za pevanje da nam prokomentariše sinoćnu Evroviziju, koja se održala u Torinu. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

 

- Nisam očekivala pobedu. Ovo je političko takmičenje i očekivala sam pobedu Ukrajine zbog rata, kao što su prošle godine pobedili Italijani, jer je najviše Italijana umrlo zbog korone - započinje Maja za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić Instagram

 

- Namešteno je takmičenje, jer smo dobili 24 nule od zemalja učesnica, a bili smo prvi po glasovima publike, i glasa se po dogovoru za zemlju kojoj je potrebna pomoć za procvat turizma i ekonomije. Sve je to jasno već godinama da Eurosong nema umetnički karakter i da ih uopšte ne zanima pesma, ni kvalitet. Zato je bezveze, jer je sve ispolitizovano. Otkad su pobedili Lordi u kostimima drakula i vampira sa pesmom, koja se nigde vise nije čula, jasno mi je da je Eurosong političko takmicenje.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Konstrakta Evrovizija 2022

 

Maja potom ističe da je ona patriota i da je svim srcem navijala za Konstraktu i Srbiju, te prokomentarisala nastup naše predstavnice.

Ja sam patriota i naravno da sam navijala za Srbiju! Ipak na bilo kom takmičenju biti 5. ili 10. Ili 20. mesto malo znači. Računa se samo 1. mesto, jer samo ta zemlja ima korist od Eurosonga. Ipak čestitam Konstrakti, jer je dala maksimum i pokazala da i pranje ruku na sceni može da skrene pažnju Evropi. Pesma je imala najoriginalniji tekst, ali daleko od toga da je možemo porediti sa Molitvom, koja je s pravom pobedila - govori Maja za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: ST/Petar Divac/republika

Konstrakta stigla u Srbiju nakon Evrovizije

 

- Jedino ako nam nasilno oduzmu Kosovo, što i planiraju, jedino tada mogu da očekujem da će dozvoliti Srbiji opet da pobedi. Inače drugačije nema šanse, jer se sve svelo na politiku... Cela evropska javnost je znala da će Ukrajina pobediti, što je stvarno bezveze a interesantne pesme imali su i Englezi i Španci. Na nacionalnom dnevniku sam čula da se pobunio poznati Evrovizijski stručnjak da je Eurosong namešten jer muzika, pesma i umetnost nemaju svrhu na ovom takmičenju - završava pevačica za naš portal. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading