Prva fotka BEBE Dejane Živković: Manekenka se oglasila i pokazala NASLEDNIKA, a reči koje mu je uputila raznežile su sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejana Živković se oglasila direktno iz porodilišta!

Prva fotka BEBE Dejane Živković: Manekenka se oglasila i pokazala NASLEDNIKA, a reči koje mu je uputila raznežile su sve! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Manekenka Dejana Živković se porodila pre dva dana, a sada je na Instagramu objavila fotografiju koja je raznežila sve. Naime, atraktivna manekenka je na svet donela naslednika, kom je dana ime Lav. 

 

 

No, Dejana je sada objavila prvu fotografiju sa bebom iz porodilišta, a po njenom izgledu možemo zaključiti da je sve u redu, te da je presrećna zbog prinove i svog prvog sina. 

 

 

- Rodilo se čedo naše. Lav Simović. Sine mamim, voli te mama najviše na svetu. Hvala ti što si baš nas izabrao za svoje roditelje, hvala ti što si mi ulepšao život. Ti si pravi mamin lav! - napisala je Dejana u opisu fotografije. 

 

 

Komentari ne prestaju da se nižu jedan za drugim, čestitke pristižu sa svih strana, a svi su oduševljeni ovim prizorom, koji ih je raspilavio. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
РајкоИзКраљева

15.05.2022 16:58

Да није можда отац онај Вукотић? Сумњиво је мени све ово, хм.

Dušanka

16.05.2022 06:52

Ali, hvala ti sto si nas izabrao da ti budemo roditelji.... Moze li nesto originalnije?