"Nisu STARLETE za ovo, to su MRTVA PUVALA" Lepa Lukić raskrinkala ESTRADU, zbog ove izjave će nastati RAT! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lepa Lukić napravila je skandal izjavom o starletama!

"Nisu STARLETE za ovo, to su MRTVA PUVALA" Lepa Lukić raskrinkala ESTRADU, zbog ove izjave će nastati RAT! (FOTO)

printscreen/TVPink

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić ne krije da joj je svaki hit doneo mnogo novca. Iako je u devetoj deceniji, i dalje peva svojoj publici i to na najprestižnijim mestima u Beogradu.

Ipak, pevačica ističe da joj je žao što njena profesija danas nije toliko cenjena kao nekada i nikako ne priznaje nove mlađe koleginice, koje prema njenom mišljenju, nemaju dar za pevanje, već samo želju za eksponiranjem.

 

 

-Skadarlija za mene, Skadarlija za prvu ligu pevača, nisu ovde da pevaju starlete, ne ide. Tu se pevaju lepe pesme i dolaze fini ljudi koji žele da slušaju dobru muziku a ne ovo rke koke – kaže Lepa Lukić kojoj bi na energiji mogle da pozavide i mlađe kolege.

Ma šta su to mrtva puvala. Ja se ne žalim ništa, mogu uvek da pevam. Nije me izdao glas, meni je glas od Boga postavljen na pravo mesto, ne mogu ni da promuknem, mogu da pevam dvesta pesama. Mene mogu samo noge da zabole od stajanja – kaže pevačica u emisiji Ekskluziv i dodaje koja pesma joj je donela najviše novca.

 

 

Svaka pesma mi je donela mnogo novca, sve su to bili veliki hitovi. Najmanje sam radila za bakšiš, u inostranstvu da, ali ovde nigde nisam pevala da bih došla u situaciju da uzimam bakšiš.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading