Žiri znamo kako je glasao, a evo GLASOVA PUBLIKE! Samo PET zemalja NIJE glasalo za Konstraktu!

Autor:

Zabava

15.05.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Otkriveni glasovi publike.

Žiri znamo kako je glasao, a evo GLASOVA PUBLIKE! Samo PET zemalja NIJE glasalo za Konstraktu!

Foto: RTS/printscreen

Srbija se sinoć nakon deset godina ponovo našla u top pet najboljih pesama Evrovizije, a Konstrakta je od publike ukupno osvojila 225 poena, sada je otkriveno koje su zemlje dale bodove našoj zemlji.

Foto: RTS/printscreen

Konstrakta peta na Evroviziji

Naime, kada se radi o glasovima publike, 12 poena smo dobili od Severne Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Švajcarske.

Po 10 poena Konstrakta je dobila od Austrije, Bugarske i Češke, dok je po 8 ponea dobila od publike iz Grčke, Australije, San Marina, Švedske i Francuske.

Foto: youtube.com/printscreen

Konstrakta oduševila svet

Srbija poene nije dobila samo od gledalaca iz pet zemalja - Danske, Estonije, Litvanije, Moldavije i Ukrajine.

Podsetimo, što se žirija tiče glasovi su od većine izostali, a 12 poena je dobila od žirija Crne Gore i Hrvatske.

Dok su nam nulu dali: Holandija, San Marino, Malta, Ukrajina, Albanija, Estonija, Azejberdžan, Nemačka, Norveška, Izrael, Poljska, Grčka, Moldavija, Bugarska, Island, Letonija, Švajcarska, Danska, Francuska, Jermenija, Rumunija, Gruzija, Austrija i Češka.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
tito

15.05.2022 14:59

Zivi cirkus zvani evrovizija,jos jedna zemlja zvana Australija n a evroviziji.hahahah.Ovaj rijalet zapadne stoke treba prekinuti ,dalc e sledece godine i usa d a ucestvuje ..Ovo je vrh licimjera i mjesanja politike zapada u sve ,namjestanje pobjednika je godinama..I takvi nam pricaju o nekim vrijednostima i slobodama i pravima ..