U JEKU PRIČA DA SE RAZVODE, PROGOVORILA MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Borka priznala najintimnije stvar - MORALA SAM DA SE UMEŠAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandre Prijović progovorila o zetu Filipu Živojinoviću!

U JEKU PRIČA DA SE RAZVODE, PROGOVORILA MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Borka priznala najintimnije stvar - MORALA SAM DA SE UMEŠAN! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Aleksandra Prijović oduvek je bila meta spekulacija da u braku sa suprugom Filipom Živojinovićem ne cvetaju ruže. Iako se u poslednje vreme ne viđaju često zbog njenih tezgi i nastupa, kad god bi se pojavila u javnosti, tvrdila bi da je sa brakom sve u najboljem redu. Majka pevačice odlučila je da pomogne ćerki i zetu, kako bi uspeli da sačuvaju brak od pucanja. 

 

 

Borka Mihajlović znajući kroz kakvu je patnju prošla u svom braku, odlučila je da Aleksandri i Filipu pomogne, pa dosta vremena provodi uz unuka Aleksandra. 

 

 

- U jednom momentu smo mislili i da se preselila. Tu im je bukvalno za sve. Kad Aleksandra ima nastup ili neke obaveze ona čuva Aleksandra . I Filip dosta radi, a uz to mlad su par, logično je da žele negde da odu sami, da ne razmišljaju ni o čemu, pa onda opet uleti Borka. Ona je pametna žena, nije je život uvek mazio i svesna je da brak treba negovati. Pa, ne postoji ni jedna kuća bez trzavica, ali im ona uvek da pravi savet i kaže pravu reč da smiri situaciju - priča izvor za "Svet" i dodaje:

 

 

- Presrećna je što joj je ćerka našla tako dobrog muža i gotovo uvek je na njegovoj strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading