Igor Kojić NAPUSTIO porodičnu kuću, roditelji UVENULI OD TUGE: Keba i Olja u ŠOKU, SEVERINA kriva za njihovu NESREĆU? (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Kojić napustio je porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi!

Igor Kojić NAPUSTIO porodičnu kuću, roditelji UVENULI OD TUGE: Keba i Olja u ŠOKU, SEVERINA kriva za njihovu NESREĆU? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest u domaćim medijima da je Igor Kojić doneo šok odluku da izađe iz luksuzne vile na Bežanijskoj kosi. Roditelji Dragan i Olja Kojić ostali su šokirani Igorovom odlukom, pa iako su pokušali, nije bilo šanse da ga odgovore. 

- On im je rekao da je već odavno vreme da se osamostali i će tako svima biti bolje. Pristao je da im udovolji i kupi stan u istom kraju, tako da mogu često da se viđaju, pa ih je to malo utešilo – rekao je porodični prijatelj.

Republika

Foto: Instagram.com

Igor Kojić Instagram

 

Inače, neki Igorovi drugovi misle da se on na ovaj potez odlučio kada mu je brak sa Severinom propao. To se desilo u vreme korone, kada je ona neko vreme boravila u porodičnoj kući Kojića u Beogradu. Tada su svi brujali da se Seve zamerila svekru i svekrvi i da se zbog sukoba sa njima naglo vratila u Zagreb dok je Igor ostao u Beogradu.

O tome nikada nije pričao i samo oni znaju šta je prava istina, ali realno, svaki bračni par, treba da živi sam. Ma koliko roditelji imali dobre namere, uvek tu iskrsnu neki problemi i nesporazumi i ako je to razlog, ja ga podržavam. Keba i Olja su sjajni ljudi, otvorenog uma, sve prihvataju i razumeju, ali ko zna kakva će im biti snajka! Možda njoj nešto bude smetalo. Ovako, Igor sad ima svoj stan, pa nek bira koju hoće i nek žive kako hoće – kaže njegov drug.

Republika

Foto: Instagram.com

Igor Kojić Instagram

 

Komšije otkrivaju da je Kebi i Olji baš teško jer im je kuća odjednom prazna.

 Godinama pate za ćerkom Natašom koja zbog papira ne može da napušta Ameriku, a sad je i Igor otišao. Vidim da Olja skoro svaki dan ide kod njega u stan, nosi mu i ručak. Šta će, majka ko majka – kaže komšinica.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading