Milica Kemez KRIJE VELIKU TAJNU o Bori Santani: Otkrivamo sve ono o čemu je ĆUTALA, sada je sve jasno! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

15.05.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs saznao je o tajni koju Milice Kemez čuva o Bori Santani!

Milica Kemez KRIJE VELIKU TAJNU o Bori Santani: Otkrivamo sve ono o čemu je ĆUTALA, sada je sve jasno! (FOTO)

Foto: E-stock

Bivši rijaliti ljubavni par Milica Kemez i Bora Santana ostvarili su se u ulozi voditelja u emisiji ,,Ne gledam ti ja to", na televiziji RED. Poznato je da su Kemezova i Bora raskinuli, ali da su ostali u vrlo dobrim odnosima, kako zbog posla, ali i zbog moguće saradnje na privatnom nivou. 

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Milica Kemez RED

 

Portal Republika.rs došao je do saznanja da Milica krije veliku tajnu o Santani, a izvor nam otkriva o čemu se radi. 

Republika

Foto: youtobe/ Zadruga Official

Milica Kemez i Bora Santana

 

- Bora radi na velikom projektu, izbacuje uskoro pesmu, koja će sve oduševiti, a ono što ona krije, jeste da je ona zapravo radila na tekstu te pesme. Htela je da napravi neku šaljivu i vrlo keči pesmu, pa je napravila tekst koji je Boru oduševio, a i sve njegove ljude, pa su odlučili da uzmu baš taj tekst - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Kemez Zadruga

 

- Oni nisu pričali o pomirenju, prosto Milica je odlučila da se posveti svom životu, da radi na sebi i dosta je navika promenila. Ona voli da kaže da se polako, ali sigurno oslobađa svih negativnih vibracija iz života i da vredno radi na novim projektima. Ovaj posao voditeljke joj prija, to je donekle oduvek i želela. Ona se osećala baš loše u jednom periodu, nije joj bilo lepo u sopstvenoj koži, jer je dopuštala da negativne stvari dolaze do nje, ali od kada je rešila da sve to stavi po strani i da se prepusti životu, sve je krenulo na bolje. Počela je da se druži, da se viđa sa ljudima, baš se posvetila sebi. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading