Marija Šerifović RAZOČARANA krajnjim ishodom Evrovizije, ali PONOSNA na Konstraktu: Treba da glasa ili publika ili žiri!

Autor:

Zabava

15.05.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marija Šerifović dala je svoj sud o ovogodišnjoj Evroviziji.

Marija Šerifović RAZOČARANA krajnjim ishodom Evrovizije, ali PONOSNA na Konstraktu: Treba da glasa ili publika ili žiri!

Časlav Vukojičić

 Ana Đurić Konstrakta se vratila iz Torina gde je ostvarila odličan uspeh i popela se na vrh takmičenja ''Pesma Evrovizije''.

ATA Images

Marija Šerifović o Konstrakti

O njenom uspehu bruji ne samo javnost Srbije i regiona, već i celog sveta, a sada je evrovizijska pobednica Marija Šerifović prokomentarisala Konstraktin plasman.

- Moramo ispoštovati sportski duh, te u skladu sa tim prvo čestitam pobednicima, ali naravno i organizatorima celokupnog dogadjaja. Neću da krijem dozu razočarenja, ali ističem da je ovaj plasman naše delegacije fenomenalan. Ujedno želim da čestitam Konstrakti, celoj delegaciji RTS-a i verujem da je većina, kao i ja, zaista ponosna na ono što smo predstavili. Za kraj bih dodala da bi možda bilo dobro da se evrovizija profiliše kao takmičenje u kom glasa ili publika ili žiri - rekla je Marija za Republiku.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading