MINA KOSTIĆ SAHRANJUJE MAJKU PO MUSLIMANSKIM OBIČAJIMA: Pevačica ne bi smela da prisustvuje sahrani, otkriveni svi detalji!

Autor:

Zabava

03.01.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mina Kostić skrhana bolom nakon smrti majke.

MINA KOSTIĆ SAHRANJUJE MAJKU PO MUSLIMANSKIM OBIČAJIMA: Pevačica ne bi smela da prisustvuje sahrani, otkriveni svi detalji!

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Pevačica Mina Kostić podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da se desio smrtni slučaj u njenoj porodici i to prvog dana nove godine. 

Mini je preminula majka Zoja Jašari, a pevačica ne može da dođe sebi od tuge.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Mina Kostic

Majka Mine Kostić

 

- Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro izgubila. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim - izjavila je pevačica svojevremeno.

Ipak, Mina nije odrastala u ovoj porodici već ju je usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje. Kada je pevačici "druga majka" preminula, 2019. godine, Mina je bila skrhana bolom, a sada je opet doživela tragediju.

Majci Mine Kostić dženaza će biti u četvrtak, 05. januara 2023. godine u Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Zoja će biti ispraćena po islamskim običajima, piše Srbija danas. 

Foto: Republika.rs

Mina Kostić

 

Foto:  

Foto:  

Interesantan detalj je da je Mina pravoslavna hrišćanka, iako potiče iz muslimanske porodice.

- Volim da se našalim da je u našoj kući velika sloga, iako pod istim krovom žive ljudi koji poštuju različite religije. Ja sam hrišćanka, brat musliman, a snaja budistkinja. Ona ustaje u pet ujutru i nekada se dva sata moli Budi, meni je to prelepo. Svaki dan se molimo svo troje - priznala je svojevremeno pevačica, te istakla kako ona doživljava religiju:

Mnogi će da kažu da samo u teškim trenucima verujem u Boga, ali moram da ih razočaram jer to nije istina. Svako ko me bolje poznaje zna da sam okrenuta crkvi i da mi je vera u Boga pomogla u mnogim teškim situacijama - rekla je. 

Samom činu muslimanske sahrane prisustvuju samo muškarci. Preminuli se sahranjuje licem okrenutim ka Meki, a prisutni 3 puta bacaju šaku zemlje u grob. Ostaje nepoznato da li će Mina Kostić prisustvovati sahrani majke Zoje, ukoliko uzmemo u obzir poštovanje ovog islamskog običaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading